Ha 27 évesen szűz vagyok, és még barátnőm se volt, akkor már nem is lesz?
eléggé nagy darab vagyok ráadásul programozó, szóval minden adott hogy a nők elkeruljenek. Asztmám miatt nem tudok sportolni. Dietazok de pár kilónál többet nem fogyok.
Lefoglalom magam, de már minden barátom mondja hogy mikor lesz valakim, és most kicsit elgondolkodtam hogy merre halad a jövőm.
18:10-es idióta vagy...
Nekem 105-110 kilósan simán volt 60-70 kilós csinos barátnőm.
Ő is teltebb alkat volt, mert nekem az jobban bejön, de egyáltalán nem volt kövér, formás fenék, kerek mellek, lapos has.
Nyilván sok lány kapásból azt mondja, hogy nem kíváncsi rád, de igenis vannak nagyon jó csajok, akik bírják az ilyesmit, persze van különbség az elhanyagolt 150 kilós töltöttzokni, meg azért egy normális, izmosabb de mackós pasi között...
Ha semmit nem teszel a dologért, nem is fog összejönni.
Sajnos ez van a mai csajoknak az kell hogy jól nézzél ki és ez a nagy darab embereknél kevés esetben mondható el.
Valószínűleg ha nem változtatsz a dolgok jelenlegi állásán akkor örökre egyedül maradsz.
A másik lehetőség, szerezz sok pénzt! Onnantól majdnem mindegy a kinézeted.
Sok szerencsét!
Én 25 éves vagyok, 154 centi, 45 kiló. A párom informatikus, 182 centi és 90 kiló, szemüveges, pocakos és őszül, 80 ezret keres, ráadásul 9 évvel idősebb nálam. 8 éve vagyunk együtt. Nekem nem is tetszenek a kigyúrt, izmos pasik, szeretem a mackósabbakat, olyan jó odabújni egy olyan nagy testhez :) Vele fogok megöregedni.
Mi nők (a normális nőkről beszélek, nem a felfújtcs.csű plázacicákról, akik után a pasik általában csorgatják a nyálukat) nem azt nézzük, hogy hogy nézel ki, hanem hogy hogyan viselkedsz. Udvarolj. Nem késtél még le semmiről, de tenni kell érte, keresni kell valakit, mert ahogy egy előttem szóló is írta, senki nem fog hozzád bekopogtatni, hogy ugyan járjál már vele.
Nem akarom elkeseríteni a kérdezőt, de szerintem a fenti sztorik a nagyon ritka kivételek táborát erősítik. Udvarlással ma lósz@rra sem lehet menni, én udvarolni próbálok a lányoknak, mindig kosarat kapok, haverjaim meg kib@szott bunkók velük, mégis megkapják a kiszemelt csajokat.
Ahogy írtam már, manapság a vékony és magas férfiaknak áll a világ, egyébként állatira nagy szerencsére van szükséged h társat találj. Nekem eddig soha nem volt, félek, h már nem is lesz...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!