Nemértem. A barátom folyton kényeztet. Dee szexelni még nemakar. Hogy vegyemrá?
Figyelt kérdés
2011. nov. 6. 15:32
21/26 anonim válasza:
TE ösztönmacska! :) Szexelni akar az első erekciója óta...
Eldöntöttétek és megbeszéltétek már, hogy mi és hogy legyen racionálisan? Ennyi.
Neki és neked is lehet jó dugás nélkül is, ha még nem érzitek mindketten, hogy megértetek rá, sokat fejlődhettek szexuálisan addig is.
Örüljetek! :) Sokan huszonévesen kezdenek csókolózni, és esetlen, kilátástalan kapcsolatba ragadnak, 30 évesen már elválnak, kiégnek, stb.
22/26 anonim válasza:
Talán túl fiatalnak tart még,és ha tényleg az vagy,ez értékelendő is a barátodban!
23/26 anonim válasza:
Fuuu 15 vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Legalább várnád meg a 16-17et!
Egy kérdésem lenne, szőke vagy?
24/26 anonim válasza:
Jót röhögök mindig az ilyen történeteken... Rinyál a sok lúvnya, hogy a sok szemét pasinak csak a szex kell. Bezzeg ha nem kell, akkor még jobban rinyálnak.
25/26 anonim válasza:
Szerintem tanulj meg helyesen írni, hülye kis p*csa.
26/26 anonim válasza:
Én ilyen korú voltam az első barátommal, mikor összejöttünk, ő is. Két évig voltunk együtt, és nem szexeltünk (orálisan se), mert megegyeztünk abban, hogy fiatalok vagyunk hozzá, nekünk elég kézen fogva járni, csókolózni, összebújni. Sajnos nagyon féltékeny volt rám minden ok nélkül, így végül nem maradtunk együtt, de ez már nem tartozik ehhez a kérdéshez. Szerintem várj, bőven elég még ismerkedni egymás testével, nem szabad elsietni! Hatalmas csalódás lehet és az egész életedre kihathat, ha éretlenül kezditek el. A nemi vágy, szerelem még nem érettség. Örülj neki, hogy ilyen barátod van, élvezzétek az együtt töltött időt, a szexre pedig próbálj meg nem gondolni, még ha kíváncsi is vagy rá! Sok boldogságot nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!