Nemértem. A barátom folyton kényeztet. Dee szexelni még nemakar. Hogy vegyemrá?
ÉN=15...
Ő=16
Ott a pont az előttem válaszolónál!
A hét hónap együttlét dícséretes - főként ebben a világban - de ha ez, hogy még vár, számodra tiszta gáz, akkor talán mégsem érdemled meg ezt a fiút.
gratulálok kicsilány, látom te is olyan értelmes vagy, mint a mai lányok többsége! :) térj már észhez! 15 éves vagy!!
a pasidat megértem, gondolom neki van egy kis esze.:)
Ne halgass a sok álszenteskedőre, ők biztos nem jutottak puncihoz 16 évesen. Egy komoly kapcsolatban, márpedig egy fél éves kapcsolat már annak számít, felmerülhet a lehetősége a szexnek. Általános dolog szerintem (mégsem fogadja meg senki), hogy beszélni kell egy kapcsolatban. Igenis meg kell mondjad a barátodnak, ha már nem veszi észre, hogy szabad az út. Egyszerűen annyit kell mondanod ő az a férfi akinek a szüzességedet akarod adni. Ennyi.
27F
Kedves kérdező!
Szerintem a barátod egy igen értékes és józanul gondolkodó ember. Ő talán tudja, hogy nem a szex az élet legfontosabb dolga. Ő talán tudja, hogy nem kell semmit sem elsietni. Ő talán tudja, hogy 16 évesként még bőven ráér. Ő talán tudja, hogy milyen veszélyei vannak a szexnek, és talán nem akarja megadni az esélyét se annak, hogy ilyen fiatalon apa legyen, se annak, hogy valami jó kis betegséget összeszedjen. Ő talán tudja, hogy egy nőnek (lánynak) elvileg nem a szex a legfontosabb, hanem a figyelmesség, kedvesség. Figyel Rád, játszadoztok, de nem akar még szexelni...? Legjobb! A helyedben nagyon - nagyon megbecsülném, a legtöbb lány összetenné a két kezét egy ilyen srácért!
(Mondjuk az is lehet, hogy az előző párkapcsolataiban csalódás volt a szex, és ezért nem akarja még Veled. Ha ilyesmi van a dolog mögött és normális vagy, akkor megérted, és vársz.)
Kedves kérdező lány! Ha Te 15 évesen szexelni akarsz, akkor biztos, hogy minden rendben van? Miért kell a mai divatot követni és az első alkalommal lefeküdni valakivel? Ez lenne az élet értelme? Inkább élvezd a fiatalságod, a gondtalan életet, szexelni (és teherbe esni, gyereket szülni) ráérsz később is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!