Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nemértem. A barátom folyton...

Nemértem. A barátom folyton kényeztet. Dee szexelni még nemakar. Hogy vegyemrá?

Figyelt kérdés
2011. nov. 6. 15:32
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
mennyi idősek vagytok?
2011. nov. 6. 19:00
 12/26 A kérdező kommentje:

ÉN=15...

Ő=16

2011. nov. 6. 19:01
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
lehet több esze van mint neked...
2011. nov. 6. 23:38
 14/26 anonim válasza:
100%

Ott a pont az előttem válaszolónál!

A hét hónap együttlét dícséretes - főként ebben a világban - de ha ez, hogy még vár, számodra tiszta gáz, akkor talán mégsem érdemled meg ezt a fiút.

2011. nov. 7. 07:32
 15/26 anonim válasza:
100%
nem lehet, hanem biztos több esze van :D
2011. nov. 7. 09:06
 16/26 anonim válasza:
100%
Más élne-halna egy olyan pasiért aki nem csak a szexre utazik..te meg itt sírsz, hogy milyen gáz!!?? Szerintem gondolkodj kicsit!!
2011. nov. 7. 18:43
 17/26 anonim válasza:
100%

gratulálok kicsilány, látom te is olyan értelmes vagy, mint a mai lányok többsége! :) térj már észhez! 15 éves vagy!!

a pasidat megértem, gondolom neki van egy kis esze.:)

2011. nov. 7. 18:55
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Én meg azt nem értem, hogy mi bajod van ezzel, attól még, hogy nem akart azonnal leteperni, még nagyon szerethet... Pláne, hogy azt mondod, kényeztet, annak meg csak örülhetsz; vannak férfiak, akik pont fordítva csinálják, azonnal lefektetik a nőt, közben meg érzelmileg elhanyagolják, vagy akár bántalmazzák is...
2011. nov. 8. 05:44
 19/26 anonim ***** válasza:
64%

Ne halgass a sok álszenteskedőre, ők biztos nem jutottak puncihoz 16 évesen. Egy komoly kapcsolatban, márpedig egy fél éves kapcsolat már annak számít, felmerülhet a lehetősége a szexnek. Általános dolog szerintem (mégsem fogadja meg senki), hogy beszélni kell egy kapcsolatban. Igenis meg kell mondjad a barátodnak, ha már nem veszi észre, hogy szabad az út. Egyszerűen annyit kell mondanod ő az a férfi akinek a szüzességedet akarod adni. Ennyi.

27F

2011. nov. 9. 09:01
 20/26 anonim ***** válasza:
70%

Kedves kérdező!

Szerintem a barátod egy igen értékes és józanul gondolkodó ember. Ő talán tudja, hogy nem a szex az élet legfontosabb dolga. Ő talán tudja, hogy nem kell semmit sem elsietni. Ő talán tudja, hogy 16 évesként még bőven ráér. Ő talán tudja, hogy milyen veszélyei vannak a szexnek, és talán nem akarja megadni az esélyét se annak, hogy ilyen fiatalon apa legyen, se annak, hogy valami jó kis betegséget összeszedjen. Ő talán tudja, hogy egy nőnek (lánynak) elvileg nem a szex a legfontosabb, hanem a figyelmesség, kedvesség. Figyel Rád, játszadoztok, de nem akar még szexelni...? Legjobb! A helyedben nagyon - nagyon megbecsülném, a legtöbb lány összetenné a két kezét egy ilyen srácért!

(Mondjuk az is lehet, hogy az előző párkapcsolataiban csalódás volt a szex, és ezért nem akarja még Veled. Ha ilyesmi van a dolog mögött és normális vagy, akkor megérted, és vársz.)

Kedves kérdező lány! Ha Te 15 évesen szexelni akarsz, akkor biztos, hogy minden rendben van? Miért kell a mai divatot követni és az első alkalommal lefeküdni valakivel? Ez lenne az élet értelme? Inkább élvezd a fiatalságod, a gondtalan életet, szexelni (és teherbe esni, gyereket szülni) ráérsz később is.

2011. nov. 9. 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!