Nemértem. A barátom folyton kényeztet. Dee szexelni még nemakar. Hogy vegyemrá?
Figyelt kérdés
2011. nov. 6. 15:32
1/26 anonim válasza:
miért nem akar szexelni?mióta vagytok együtt?
lehet hogy többre tart annál hogy ilyen hamar megfektessen és komolyan gondolja veled és inkább várna még hogy jobban elméjüljön a dolog...
2/26 A kérdező kommentje:
lassan 7 hónapja..
2011. nov. 6. 15:38
3/26 anonim válasza:
és te még szűz vagy?ha nem akkor nem tudom mire vár...vannak ilyenek,szerintem becsül és nagyon szeret téged...vagy nem áll fel a cerka....petting kis ujjazás ilyenek volt már?vagy még ez sem?
5/26 A kérdező kommentje:
de ő nemakarja elsietni..
2011. nov. 6. 16:32
6/26 anonim válasza:
nagyon sajnállak... egy férfi akinek felkínálja magát a nője és nem... apám
7/26 anonim válasza:
érdekes...más meg fizet a punciért ez meg rinyál mint a kis gyerekek...:D
nem tudom akkor lehet meleg a barátod...
8/26 A kérdező kommentje:
lehet ő nemkíván:S
2011. nov. 6. 18:49
9/26 anonim válasza:
olyan nincs hogy 7 hónap után valaki ne kívánja a szexet vagy a barátnőjét...
egy kérdésemre nem válaszoltál viszont ami lényeges...
mióta vagytok együtt??volt már petting vagy valami esetleg még szűz vagy?nem lehet hogy ő szűz és nem vallja be?én arra gondoltam még...lehet hogy még szűz és nem meri bevallani...
10/26 A kérdező kommentje:
én szűzvagyok!ő nem..persze..de felál neki csak nemakarjamég..tiszta gáz
2011. nov. 6. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!