A " fiatal" lányoknak mikor érdemes elveszteni a szüzességt? O. O
Szia!
Szerintem ideális az a kor amit te írtál. De úgyis érezni fogod, ha megtaláltad azt a fiút akivel el szeretnéd veszíteni. Lényeg, hogy ne görcsölj rá a témára.
És ne hallgass azokra akik azt mondják, hogy korai. Attól még, hogy 15-16 évesen elveszted nem leszel se r.banc, se k.rva, én is 15 voltam, mégis normális párkapcsolatom van, és nem is bántam meg, hogy az akkori párommal volt az első. Szóval nyugi, lényeg, hogy te tudd mikor szeretnéd.
19L
Felháborító, hogy azzal jösztök,hogy egy 15 éves fejletlen meg érzelmi kódolt...
Én 15 évesen vesztettem el ..és ? akkor mi van? Nagy fráász semmii:p
és nem vagyok fejletlen egyáltalán ..már kinézek 17nek is:-j
Nem a kortól számít hanem az érzelmektől..ha szereted lefekszel a csávóval, ha meg nem akkor nem ...ennyii nem nagy ördönglődség
figyeljetek csak az elsö oldalt birtam elolvasni és nem birtam megállni hogy ne írjak.
<3nettyke<3 feltett egy kérdést amire normális válaszokat várt és nektek azért nem kell írni hogy ilyen korban még ne ezen gondolkodj meg hogy 15-16 évesen még ne zeen járjon az eszed és igen egyeseknek igazuk van abban hogy olyan 17 éves kor körül ér meg rá a tested teljesen.
de mégegyszer ha nem tudtok a kérdésra válaszolni ugy hogy nem kezditek el fikázni a helyesirását (ide nem éppen azért szokot kiirni egy kérdést az ember hogy azt olvasa hogy te igy meg ugy irsz helytelenül) akkor ne irjatok nem kell megosztani akkor az emberekkel azt a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!