A szexualitás nem sokat változott elég régóta. Középkorban már akkor ment a "buli", ha megjött a lánynak az első vérzése. Nem igazán látod át a dolgokat és itt nem azt mondom, hogy szexeljen a kérdező, mert ezt úgyis ő dönti, hogy mikor érzi magát késznek rá. De ugyanennyit gondolkodott mindenki a szexen az ő korában 5, 10, 20, 100 évvel ezelőtt is. Csak pl. interneten anonym oldalon egyszerűbb ezt az egészet megbeszélni.
2011. okt. 31. 12:59
22/34 Bazsii05 válasza:
De nem értetek valamit. Oké ha gondolkodik az ennyi idős lány az ilyenen,de mi viszi arra,hogy ő kiírjon egy kérdést ezzel kapcsban? Ha 10ből 7ember azt mondja,hogy igen nyugodtan próbáld ki,akkor csinálja,vagy mi?
2011. okt. 31. 13:02
23/34 anonim válasza:
Lehet egyszerű kíváncsiság, de majd ezt ő fogja megválaszolni neked.
2011. okt. 31. 13:05
24/34 Bazsii05 válasza:
szerintem ő maga sem tudja.
2011. okt. 31. 13:06
25/34 A kérdező kommentje:
hidd el vannak céljamin,és azokat legtöbbször meg vallositom, céltudatos emeberek közé tartozok...!!:)
2011. okt. 31. 13:16
26/34 körömlakk válasza:
szerintem nem baj ha ennyi idösen felteszi a kérdést!Én is 15 évesen gondolkoztam ilyeneken!Föleg hogy a mai lányok "fejlettebbek" mint régebben a tinédzserek!kinéznek vagy 20 nak is ami nem tul szép...és Bazsi nekem ne mond már hogy te 15 évesen nem gondoltál a szexre!!!te sem lehetsz még valami nagy tapasztalt a szexben 19 évesen!!!!majd 25 évesen már férfinak mondható leszel!!!szóval szerintem mindenféleképp 16 év fölött a legideálisabb maga a szex!Elötte meg csak ismerkedj a gondolattal mi hogy müködik ilyenkor védekezések stb!
2011. okt. 31. 13:19
27/34 A kérdező kommentje:
akárki is vagy 26. válaszlo : én neked adok igazat de azért kösszii hogy ki álsz melletem..ez bazsii peddig ha igy gondolja akor igy gondolja..ennyii le van...
2011. okt. 31. 13:22
28/34 Bazsii05 válasza:
Úgy látszik még is csak nekem van igazam,ha priviben írkálsz hülyeségeket nettyke :D
2011. okt. 31. 13:50
29/34 anonim válasza:
Akkor, ha felkészültél rá. Ha úgy érzed, hogy korai 15-16 évesen, akkor korai. Ne azért veszítsd el, mert mindenki más azt mondja az osztályban, hogy ők már átestek rajta. Ha nem vagy kész, meg fogod bánni, ha olyannak adod, aki nem érdemes rá, azt is meg fogod bánni.. És, ha jön egy fiú, aki érdemes lenne rá, szomorú leszel, amiért már megkapta más.
2011. okt. 31. 18:07
30/34 anonim válasza:
Ebben igaza van pár hozzászólónak h ha ilyen kérdést teszel fel az baj.
Nem csak a korod miatt, sokan fel tudják mérni a helyzetet már 15 évesen is, van aki meg csak azért teszi, mert ,,divat". Azzal h azt kérded ,,mikor érdemes" és ezzel együtt a korodat az sajnos azt mutatja h még nem méred fel jól a helyzetet. Akkor érdemes, amikor úgy érzed készen állsz és nem csak magára a szexre, hanem e mellé a kötelező vizsgálatokra és a védekezésre is. Ha már kialakult annyira a tudatod h ezeket mind komolyan veszed, akkor van itt az idő, ha van melletted olyan aki hasonlóan vélekedik. Sokan elkezdik 13 évesen is, mert szexre készen állnak, de védekezésben az általában ,,idősebb fiúkra" hallgatnak és csak akkor jutnak el nőgyógyászhoz mikor már baj van. Ha fel tudod mérni mivel jár a kapcsolat és szereted az illetőt, akkor nem lesz szükséged más beleegyezésére, tudni fogod a választ.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!