♥nettyke♥ kérdése:
A " fiatal" lányoknak mikor érdemes elveszteni a szüzességt? O. O
Figyelt kérdés
szerintetek nm ekorai ha 15-16 éves korban veszitem el???2011. okt. 31. 11:07
11/34 anonim válasza:
Mert te 15 évesen fejlett férfi test voltál mi ? Talán még most sem vagy az. Ne legyünk már álszentek. :-)
12/34 Bazsii05 válasza:
De én 15 évesen nem is kérdezgettem ilyen dolgokat:D
Amúgy 19 évesen igen az ember testileg már felnőtt.
És mellőzzük légyszíves a buta hozzászólásokat és kérdéseket.
13/34 anonim válasza:
Nem az volt a lényeg, hogy kérdeztél, hanem, hogy a szexen gondolkodtál te is ebben a korban. Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy álszent vagy.
14/34 A kérdező kommentje:
most már nem azért Bazsii05 de az 4-5 év fuuu de sok... szerintem okoskodni probálsz de.. valahogy nem nagyon sikerül..tudod mit vén annyit mondk hogy ha valami nem tetszik a kérdésemmel kapcsolatban akkor nem kell rá választ írni... attól hogy 19 éves vagy nehogy azt hidd már hogyte vagy itt az alkesz...szerintem, meg lehet hogy én fejletebb vagyok mint te... Arrol nem mi tehetünk hogy anyád/ apád tiltotta a csajokat melöled 15-16 éves korban... én most me azt mondom hogy kötelező, hanem épp probállak meg cáffolni..:D ennyiii
2011. okt. 31. 12:46
15/34 Bazsii05 válasza:
mondjuk az más világ volt... és nem az volt a király aki minnél hamarabb elvesztette a szüzességét
16/34 Bazsii05 válasza:
Figyelj! :) Értem,hogy te volnál a fejletteb. 3 dolog amiben ez nem nyílvánul meg. 1.a kérdésed. 2. rossz szavakat rosszul használsz. 3.nem tudsz fogalmazni
17/34 anonim válasza:
Szerintem pontosan ugyanez volt a világ 5 évvel ezelőtt, sőt még régebben is. Annyi a különbség, hogy mára szélesebb körben vált nyílttá a szex, mint téma. Bárki, bármikor, bárhol beszélhet róla. :-)
18/34 A kérdező kommentje:
chh... még most más világ volt... szerintem 1990-es évektöl már ilyen az " világunk"...szóval ennyit erröl...
2011. okt. 31. 12:52
19/34 Bazsii05 válasza:
Na látod mára már nyíltabb,tehát nem ugyan ez volt..
20/34 Bazsii05 válasza:
Szerinted ugyan ez a világ volt 90-ben? gondolkodsz egykicsit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!