Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Első alkalom, lehet terhes?

Első alkalom, lehet terhes?

Figyelt kérdés
tegnap először kerültünk közel a barátnőmmel egymáshoz. Szex nem volt de eljutottunk az ujjazásig nem volt ondó se a kezemen de előtte kb 5 órával elmentem és egy nagyon kicsi csepp került a kezemre, de még aznap mostam kezet, a barátnőm még mindig szűz, van eény rá hogy maradt életképes petesejt és terhes lesz?
2011. okt. 30. 18:45
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:
ha te így látod legyen így, középső új félig volt, de végül is így ennyi komment után ez már lényegtelen.. amit meg akartam tudni szerintem megtudtam
2011. okt. 31. 12:35
 42/44 anonim válasza:

"Szex nem volt de eljutottunk az ujjazásig nem volt ondó se a kezemen de előtte kb 5 órával elmentem"

xxD :DDD Mivan???????? előtte más csajjal eléveztél vagy mi?? :DDD

2011. nov. 3. 21:43
 43/44 A kérdező kommentje:
Vajon mi lehetett szerinted előtte 5 órával... nem más csajjal mentem el hanem én egyedül de le lett mosva és az újazás már utánna kb 5 órával volt... de a kérdéd már rég nem aktuális...
2011. nov. 5. 11:26
 44/44 anonim válasza:
Hát ha elolvasnád a kérdésed akkor megtalálnád már "csak" a kérdésedben a válaszod!!! :-D Am meg mivan most??? "nem más csajjal mentem el hanem én egyedül" maszturbálsz? B*zd mire van a csaj?? jáááááááááááááááááá xxD
2011. nov. 7. 23:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!