Első alkalom, lehet terhes?
Figyelt kérdés
tegnap először kerültünk közel a barátnőmmel egymáshoz. Szex nem volt de eljutottunk az ujjazásig nem volt ondó se a kezemen de előtte kb 5 órával elmentem és egy nagyon kicsi csepp került a kezemre, de még aznap mostam kezet, a barátnőm még mindig szűz, van eény rá hogy maradt életképes petesejt és terhes lesz?2011. okt. 30. 18:45
32/44 A kérdező kommentje:
nem fosok és hozzáteszem már annyira nem vagyunk gyerekek csak mint leírtam nemtudam ha lemosom nem marad e mégis ott (nem kezdtem el körömkefézni ha véletlen ott maradt kijöjjön csak szimplán kezet mostam, de már nyugodtabb vagyok... )
2011. okt. 30. 19:57
33/44 anonim válasza:
Oké, akkor remélem mostanra felfogtad, hogy nem lehet terhes, nem marad ott, és amúgy sem valószínű, hogy életképes lenne eddig, és nem teszel fel több ilyen értelmes kérdést...?
34/44 A kérdező kommentje:
Felfogtam
2011. okt. 30. 20:00
35/44 anonim válasza:
Nagyon helyes. Ülj le, kettes megvan. Talán átmehetsz általános iskola 6. osztályba...
37/44 anonim válasza:
nemkéne még szexelnetek. akármennyire is nemérzed úgy, pont ANNYIRA gyerekek vagytok még a szexhez, amennyire kell, hogy necsináld... de te nagyokos te biztos már mindent tudsz... kis taknyos
38/44 A kérdező kommentje:
Jó sötét lehetsz te is kedves utolsó kommentelő lehet hogy buta volt a kérdéd mert nem vagyok a legtapasztaltabb, de szó se volt arrol hogy szexelünk... a barátnőm se és én se szexeltünk még soha...
2011. okt. 31. 08:18
39/44 A kérdező kommentje:
*kérdés
2011. okt. 31. 08:19
40/44 anonim válasza:
Hát, nem akarlak kiábrándítani, de az ujjazás már szex...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!