Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Első alkalom, lehet terhes?

Első alkalom, lehet terhes?

Figyelt kérdés
tegnap először kerültünk közel a barátnőmmel egymáshoz. Szex nem volt de eljutottunk az ujjazásig nem volt ondó se a kezemen de előtte kb 5 órával elmentem és egy nagyon kicsi csepp került a kezemre, de még aznap mostam kezet, a barátnőm még mindig szűz, van eény rá hogy maradt életképes petesejt és terhes lesz?
2011. okt. 30. 18:45
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:
meg ha nem jön meg neki az miatt is lehet hogy nem állt még be neki, 4 és 5 óra kb ennyi telt el a között hogy elmentem és hogy megujjaztam de már száraz kézzel
2011. okt. 30. 19:34
 22/44 anonim ***** válasza:
100%
Édes f.szom, úgy látom, nem csak odakint van már ilyenkor sötét...
2011. okt. 30. 19:35
 23/44 A kérdező kommentje:
mert? most ha egyszer nemtudom meddig marad életben bőrfelszinen köröm alatt ...
2011. okt. 30. 19:38
 24/44 anonim ***** válasza:
bőrfelszínen, köröm alatt! :DDDDDDD hát ez annyira vicces! :DDD ennél már csak az volt a jobb mikor megkérdezte itt valaki hogy ha kiveri a fürdőkádban és marad a kádban egy kis sperma, utána fürdik az anyukája vagy a testvére, akkor azok úgy teherbe eshetnek-e. :DDDDD Ez a kérdés kb ugyan ilyen..:DDDDDDDD NAGYON NEVETEK RAJTAD KEDVES KÉRDEZŐ! :D Feldobtad az estém! :D:D:D:D
2011. okt. 30. 19:41
 25/44 anonim ***** válasza:

"nem volt ondó se a kezemen" - csökkenti erősen az esélyeidet.

"előtte kb 5 órával elmentem és egy nagyon kicsi csepp került a kezemre, de még aznap mostam kezet" - ergo, valószínűleg lemostad a kezedről a kis fehér undokokat.

Petesejt meg a női ivarsejt, neked spermád van...

Viszont az "eény" vicces, hasonlít az edényre... :D

2011. okt. 30. 19:42
 26/44 A kérdező kommentje:
ha már ilyen jókedvet okoztam neked tudsz is válaszolni hogy van e esély hogy maradt életben úgy hogy mostam kezet (ha egyszer nemtudom csesszemeg)...
2011. okt. 30. 19:43
 27/44 anonim ***** válasza:

*A válasz ezen részét moderáltuk, mivel több rendben sértette a Kérdező, és rokonsága személyiségi jogait, és nemi szervének épségét.*

A józan paraszti ész meg a logika nem tartozik az erősségeid közé, ugye?

Szerinted ha lemostad, utána az még ott marad a kezeden?

R U fuckin' kiddin' me?!

2011. okt. 30. 19:46
 28/44 anonim ***** válasza:

De szerinted van rá esély?:D Hát nem elég meggyőző a többiek válasza?:D

Na várjál akkor én is leírom hogy megnyugodjál! :D

NINCS RÁ ESÉLY! :D Nem maradt életben egy árva kis spermium se! :DD

2011. okt. 30. 19:46
 29/44 A kérdező kommentje:
kösz de majd ha megjön neki a menzesz akk leszek 100% nyugodt msot 99% meg az is biztos míg tinik vagyunk ilyet nem vállalok be az fix...
2011. okt. 30. 19:52
 30/44 anonim ***** válasza:

Ha ennyire fosol, akkor minek vagy együtt a csajjal? Minek ujjaztad meg? Minek verted ki?

Egyáltalán.. Áhh.. Húzzál vissza legózni, vagy mint a gyerekek, vagy mint Fluor meg SP szoktak... Garantáltan egyiktől se lesz terhes senki...

2011. okt. 30. 19:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!