Elárulta másoknak hogy nem volt még senkim. Hogy büntessem meg?
Volt korábban egy önsajnáltató kérdés amire a válaszomban már leírtam példaként az én esetemet(ezt),de ott nem tértek ki rám.nem is kellett majd most:
Szóval egy társaságban ahol voltak lányok is szép számmal,öcsém egy szokásos dumában (mi más lett volna a téma mint a szex) elkezdte sajnáltatni magát hogy szűz.Nemtudom lehet hogy ez a balfék arra számított hogy sajnálatból terpeszteni fognak,de inkább huhugtak hogy "...dedurva nahát óó ez kemény..."És mikor már kezdett kellemetlen lenni neki a saját főztje átterelte rám a témát hogy nekem sem volt még csajom pedig én még idősebb is vagyok.Persze engem is kiröhögtek.
Nem tegnap történt az eset de még mindig forrongok.hogy büntessem meg hogy elvegyem a kedvét ettől??
VÁÁÁÁÁÁÁ
25múltam nemrég
az ominózus esetnél mégcsak 24 voltam de ez sztem nem változtat a lényegen
figyi, a tesód, ráadásul fiú. adj neki pár taslit, mint jó tesók közt szokás :D ez pont elég büntetés lesz neki.
te sem lehetsz vmi nagy észlény ha ezen igy felhuztad magad... értelmes ember ezzel nem törődik. ja, meg a társaságod is béna, ha ezér kiröhögnek... tuti nem járnék olyan társaságba ahol ez ciki... szánalmas aljanép...
"25múltam nemrég "
És még anyádnál laksz?
Na, az a ciki!
ciki hogy anyámnál lakom? hát ha ciki az hogy farzsebből nem tudok egy budapesti kérót venni akkor lehet hogy ciki vagyok.nekem nem mindegy hova költözöm(a bárhova csak el innen nem az én műfajom).albérletet meg eleve hülyeségnek tartom kivétel talán ha valaki egyetemista és messze van a lakhelye a sulitól.Ja vagy lehet nekem is devizahitelt kellett volna felvennem anno hogy +1 ember bőgjön most a híradókban.Azok is ahelyett hogy minél több önrészt spóroltak volna inkább secprec felvettek egy rakat hitelt csakogy ne legyenek cikik.
érdekes az osztálytalálkozón egy csaj szintén értetlenkedett hogy miért nem költöztem még el.Megmondtam neki hogy én vele ellentétben nem találtam egy kiégett középkorú fószert ,noha nem is kerestem.
megelőzve azt hogy valaki más híjján a külsőmben keresse a titok nyitját :
nem vagyok egy ffi fehérneműmodell,ugyanakkor nem is lehetne velem ijesztegetni gyerekeket.megvannak a fogaim,nincsenek elálló füleim,nem kopaszodom stb..mondhatnám úgy nézek ki mint xezer másik srác.
Egyszerűen azoknál akikre hajtottam-nekem se tetszik azért bárki-nem ugrottam meg a szintet, noha ők se tartottak egyértelműen rondának
Az eredmény szempontjából ugyanakkor mindegy hogy fél perccel késem le a vonatot vagy negyed órával,ugyanúgy nem vagyok rajta
figyu kérdező ne is törődj a sok senkivel, de az a helyzet hogy a te korodú lányok még talán normálisabbak mint a korombeliek, az meg szerintem nem szégyen hogy a szüleidnél laksz. Te neked még jó hogy tudsz valahol lakni, de képzeld el akik nem. Egyébbként még nekem sem volt barátnőm, bár én fiatalabb vagyok mint te és bízom benne hogy nem kell addig várnom mint sajnos neked.
Sok sikert...
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!