Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szeretlek szót mondhatjuk a kedvesünkön kívül másoknak is?
Ha neten kavarna lányokkal szerintem nem mondta volna meg neked a jelszavát (bár eltudok képzelni olyan helyzetet, hogy te beszélted rá ő meg zavarában adta meg és most bajban van).
Nekem netes barátaim nincsenek de a valósaknak nem egyszer mondom szimplán bókból, hogy szeretlek meg szívemnek meg drágámnak szólítok néhány lányt, ebben semmi komolyt nem látok.
De az ilyen netes ismerkedésekről nem tényleg tudom mit gondoljak nekem soha nem volt ilyen. (21F)
Ha tovább gondolom a sort - magától adta meg a jelszavát, s úgy, hogy tudta, h látni fogom, amiket a csajokkal ír, s most az is bevillant, hogy máskor is láttam miközben csetelt, s kérdeztem is, h szereted hülyíteni a csajokat, meg azt akarod, h féltékeny legyek, erre ő meg azt mondta igen! Lejátszottam egy féltékenységi jelenetet, s utána már abbahagyta a csaj hülyítését, s mondta, h olyan jó látni, h szeretem őt! Szóval ha így összeszedem a szálakat, lehet tényleg nem kavar a csajokkal, hanem csak hülyíti őket, mert olyanokat írt a csajoknak, amik nem valósak, pl azt írta a csajoknak, h Olaszországban lakik, holott nem, hanem velem lakik itt Magyarországon! Szóval ezek vannak!
25/N
én haveroknak is szoktam mondani poénból.. na ezt rakd össze!:D
23f
Köszi az eddigieket! Ma este ismét megkérdeztem tőle, s azt mondta, amit a múltkor is, hogy csak hülyíti a csajokat ezzel a dumával, és neki jól esik, ha féltékeny vagyok, mert ebből is látja, h szeretem Őt! :))
25/N
Mégse kellett volna megadni a jelszavát....kezdődik a kombinálás.
"Válassz Ő vagy ÉN!"
Komolyan csak nekem olyan fura, hogy a pasid megadja a jelszavát és nem akad ki azon, hogy olvasod a levelezéseit? Hát az enyém úgy kidobna egy ilyenért - kiváltképp, ha ráadásul felháborodva vádolnám azzal, amit olvastam - hogy ihaj...
A szeretlek szót, mint olyat én különben nem használom, nálam az jelentéssel bír, anyunak meg öcsémnek mondom, esetleg legjobb barátomnak, ha nagyon részeg vagyok, azon kívül csak a páromnak. Flörtölgetni mással mindkettőnk szokott, csak nem ilyen szóhasználattal szerintem...
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!