Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A közeljövőben találkozok egy lánnyal, mondhatjuk randinak is. Mire figyeljek oda?
Kb 4-5 éve nem randiztam, nincs tapasztalatom a lányokkal, még lány ismerősöm is alig van.
Most megismerkedtem egy lánnyal és hamarosan találkozunk. Hova érdemes menni a városban? mit csináljunk?
A lányok mit néznek meg egy fiún először, mi az amire különösen érzékenyek?
Légyszi ne a szex témával jöjjetek.
Én is ebben a helyzetben voltam a mostani párommal mikor összejöttünk.
A végállomáson találkoztunk, elsétáltunk a belvárosba, beültünk egy csöndes kis presszóba. Beszélgettünk egy jót, röhögcséltünk. Felvittem a pláza tetejére majd bámultuk a várost, bókolgattunk egymásnak, leültünk a padra, egymáshoz bújtunk, smároltunk, kiontottuk egymásnak a szívünket, érzelmeinket egymás felé. Visszafele végállomásra 1-2 percenként álltunk meg smárolni. Végül már majdnem könny szökött a szemembe, mikor el kellett engednem a kezét, mert ment a busza.
Vidd el valami csendes, romantikus helyre, ahol kettesben lehettek. Pl valami szép park, vagy ilyesmi. Fogd meg a kezét, sétáljatok a holdfényben, bókolj neki stb.
Aztán fingj egy hatalmasat, verd pofán, rúgd hasba és szaladj el!
1) Légy ápolt! Nem kell az aznapi divat szerint öltözni. Csak legyél te magad és a ruhád is tiszta és rendezett. (Fürdés, hajmosás, egy ép ruha, körömvágás - nem gondolok többre, bonyolultabbra. :))
2) Légy önmagad! Nem kell trükközni, add saját magad. Nyitottnak, érdeklődőnek lenni egyébként is jó dolog. :)
3) Válassz valami nyugodt helyet, ahol egymásra figyelhettek. A mozi első alkalomra NEM jó ötlet, éppen ezért. Egy cukrászda/fagyizó, bár és/vagy sétálgatás nem rossz ötlet. Vagy egy kiállítás. A lényeg, hogy legyen hangulatos az egész, de ne vonja el a figyelmeteket valami más, tudjatok egymásra is nézni. (Olykor elég egy padon ücsörögni és beszélgetni.)
4) Udvariasság, figyelmesség, kedvesség. És kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!