Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jövök zavarba/izgulok ha vele találkozok?
Figyelt kérdés
Van egy lány, nem vagyok belé szerelmes viszont ha belsőleg megváltozna biztos hogy járnék vele.. de nem szeretem!!
Amikor találkozok vele (ritkán) nagyon zavarba jövök, a szokásos 3 puszi helyett 2-t adok neki majd amikor még tartja az arcát beugrik hogy nem 3at, hanem 2-t adtam neki..
Néha elakad a szavam és full hülyeséget beszélek. De másba vagyok szerelmes, miért van ez? (Egyszer borzasztóan összetörte a szívem, lehet ez miatt?)
2011. szept. 2. 15:17
1/2 anonim válasza:
Tök egyszerűen bátortalan vagy a lányokkal szemben. Ehhez nem kell, hogy tetsszen neked, csak úgy jön. Próbálj úgy tekinteni rá, mint ha egy haver lenne a sok közül.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi. Így tekintettem rá eddig is egyébként :D
2011. szept. 2. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!