Hogy feküdhetnék le vele?
hát már nem azért de az a normális ha nem 15 évesen kezded az más hogy érdekel a dolog de azért még ennyi idősen nem kéne...te nem vagy a normális ha ezt annak tarot h minden 15 éves csaj hülye mert nem akarja csinálni -.- sztem 16-17 évesen kéne kezdeni nem 15 évesen mellesleg akk szted én is bizti nem normális vagyok mert így gondolom engem is érdekel a téma mégse csinálom...
egy nemnormális 15/L
Szerintem sem egészen így kéne hozzáállnod a dolgokhoz.
Egy értelmes csaj, akiért megéri várakozni, mert a boldogságod akarja, az tényleg nem adja meg magát könnyen, be kell bizonyítani neki, hogy igenis vársz rá, szereted, és fontos neked.....
Ha nem jársz ezzel a lánnyal, akkor ne akarj lefeküdni vele...de tényleg ne. Mert, hogy ha lefeküdnétek akkor nem érzelemből lenne, te csak a saját élvezeteddel foglalkoznál, az nem érdekelne, hogy ő élvezi-e vagy sem...és egy ilyen szex később elronthatja egy lány hozzáállását a dolgokhoz.
Igen ez elég sablonos szöveg, szerintem mégis ez a lényeg.
Olyannal szeretkezz, akit SZERETSZ is.
Nem tudom leszopni magam, segítenél?
Te vqarrónő vagy? Nem vennél be a nadrágomból 20 centit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!