Világ életembe a szüleim konzervatívak voltak. :/?
A szüleim sosem engedtek el bulizni sosem engedtek igazából sehova én voltam/vagyok az egyetlen kis pici lányuk (18 éves) és sajnos nem volt még barátom :/:/:/ a szüleimnek köszönhetően tök rossz érzés igazából h ő miattuk nem volt még barátom, lett volna számtalan jelentkező de eltiltottak tőlük csókolózáson kívül még nem próbáltam semmit :( igazából ez nagyon furán hangzik h ezt mondom a 21.században de azt sem tudom h isszák vagy eszik a szexet tényleg sosem világosítottak fel a szüleim :( prűdek minden ilyen dolog tabu:'( számokra egyetlen dolgok létezett a tanulás :(
És persze kérdezhetitek tőlem h nem tudok alap dolgokat hiszen ott az internet meg mi egyéb de ezt sem használhattam ha meg nagy ritkán igen akkor meg a szüleim megnéztek egyből h mit nézegettem :( most szerencsére felvettek egyetemre és koleszba kerültem ahol elkerülhetetlen volt h vegyenek nekem egy laptopot :)
és most teljesen úgy érzem magam mint vmi 13 éves kis tini , még lehet h ők is többet tudnak a szexről mint én :( tehát még az alapvető dolgokat sem tudom pl gumi felhúzás stb... tökre szégyenlem magam :(
köszi mindenkinek a hasznos tanácsokat :)
Am Veszprém Pannon Egyetem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!