Amikor ti először elvesztettétek a szüzességeteket fiúk, akkor ti is nagyon hamar elmentetek? Mert én hamar nagyon, kb 5-6 szor tudtam be-ki tolni és ennyi volt. Gáznak érzem magam így a barátnőm előtt.
Figyelt kérdés
2011. okt. 14. 16:59
11/16 anonim válasza:
ricsi2302
nem ittál elötte semmmit? :)
12/16 ricsi2302 válasza:
Nem ittam !! de próbáld ki hoyg ha iszol egy nagyon picit lehet hogy tovább bírod XD csak védekezzetek!
13/16 anonim válasza:
Sokan megkérdezték láttam, hogy mi köze a maszturbálásnak a korai magömléshez. Az, hogy ha sokat maszturbál, az az elsődleges célja, hogy minél hamarabb elmenjen, mert az a lényeg az neki a jó, ellenben mikor lánnyal vagy akkor azt is figyelembe veszed, hogy neki is jó legyen. A sok maszturbálás után, az agyban rögzül, hogy az erekció az elsődleges cél, és egy idő után akármit csinálsz nagyon hamar elmész.
14/16 anonim válasza:
Én ezt azért cáfonlám,mert alapjáraton mindenkinek az az elsődleges cél hogy jól érezze saját magát!!!
Nekem nem tagadom volta amikor nagyon hamar elmentem de volt amikor órákig tartott.A lány akivel hamar elmentem ,nos nagyon szerelmes voltam belé és gumi nélkül jáccottam,de semmi gond nem akadt belőle mert élveztem egyszer aztán visszadugtam folytatni a dolgot,de sokszor 20 perc alá akkor sem viszem,tényleg nagyon ritka mikor 5 perc alatt így végzek ,de az nem baj mert legalább élvezem
15/16 anonim válasza:
Azzal semmi gondd nincs, ha hamar elméssz, mert a második menetben már tovább bírod, csak az a baj, hogy egyesek ezt traumaként élik meg és rosszul érzik magukat tőle, a férfiasságukról van szó, és úgy gondolják, ezért a lány elhagyja, pedig ha igazán szereti, akkor nem számít ez az apróság.
16/16 anonim válasza:
Igen eleinte ez tényleg trauma ,de semmi gáz ha elvégzed a dolgod és ott folytatjátok tovább ahol abbahagytátok.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!