Ettől lehetek terhes? NAGYON KÉTSÉGBE VAGYOK ESVE. :O
Kedves 13:30-as válaszoló!
Köszönöm szépen a pozitív visszajelzést :-)
Egyébként meglepve látom azt, hogy milyen hozzászólások érkeznek...Nem tudom, belegondoltatok-e abba, hogy ez egy 15 éves lány. Nem ismerem, nem tudom milyen ember, de abban biztos vagyok, hogy inkább segítségre lenne szüksége, nem pedig arra hogy kicsúfoljátok (nyilván akire ez vonatkozik)
Őszintén: Vajon mi járhat azoknak az embereknek a fejében, akik az ilyen lányokat becsmérlik? Vajon ők azt gondolják hogy nála sokkal jobbak? Én úgy látom, hogy akik így elítélik az embereket, azok semmivel sem jobbak, sőt talán rosszabbak mint az elkövető, mert utóbbi talán meg is bánhatta azt, amit tett.
Szerintem a gúnyolódó embereknek akik viccet csinálnak más butaságából, nem kellene beleavatkozni abba, amihez nem értenek, inkább magukba kellene nézni hogy rájöjjenek, vajon az ő tanácsaik mit segíthetnek egy tapasztalatlan kamasz lány lelkének. Utólag mindig könnyű okoskodni.
Üdv: L
F/22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!