Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ettől lehetek terhes? NAGYON...

Ettől lehetek terhes? NAGYON KÉTSÉGBE VAGYOK ESVE. :O

Figyelt kérdés
Múlt hét szombaton a barátomnál voltm és kinyal meg ilyenek ... és utána meg hozzá ért a p*ncimhoz a fa*za...ugy hogy nem volt se rajtam se rajta nadrág ... de rögtön el is húzódtam és csak hozzáért ...gumi nem volt rajta ... Ettől lehetek terhes? Kérlek gyors válaszokat adjatok :!!! köszönöm 15/L (jaj és még csak annyi hogy bugyi volt rajtam és utána kivertem nekki ....)
2011. okt. 7. 09:50
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
70%

Kedves 13:30-as válaszoló!

Köszönöm szépen a pozitív visszajelzést :-)

Egyébként meglepve látom azt, hogy milyen hozzászólások érkeznek...Nem tudom, belegondoltatok-e abba, hogy ez egy 15 éves lány. Nem ismerem, nem tudom milyen ember, de abban biztos vagyok, hogy inkább segítségre lenne szüksége, nem pedig arra hogy kicsúfoljátok (nyilván akire ez vonatkozik)

Őszintén: Vajon mi járhat azoknak az embereknek a fejében, akik az ilyen lányokat becsmérlik? Vajon ők azt gondolják hogy nála sokkal jobbak? Én úgy látom, hogy akik így elítélik az embereket, azok semmivel sem jobbak, sőt talán rosszabbak mint az elkövető, mert utóbbi talán meg is bánhatta azt, amit tett.

Szerintem a gúnyolódó embereknek akik viccet csinálnak más butaságából, nem kellene beleavatkozni abba, amihez nem értenek, inkább magukba kellene nézni hogy rájöjjenek, vajon az ő tanácsaik mit segíthetnek egy tapasztalatlan kamasz lány lelkének. Utólag mindig könnyű okoskodni.

Üdv: L

F/22

2011. okt. 7. 15:48
 22/23 anonim ***** válasza:
92%
Aki becsmérli az ilyen lányokat és azt hiszi ő jobb nála? Igen én erkölcsösebbnek tartom magam... És büszke vagyok rá hogy 15 évesen nem azon kellett aggódnom hogy terhes vagyok-e :)
2011. okt. 7. 17:01
 23/23 napietus ***** válasza:
én is büszke vagyok rá, hogy nem vertem f@szt 15 évesen. sztem ez lenne a normális, nem? mondjuk neveltetés kérdése, de észé is...
2011. okt. 7. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!