Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A hetero fiúk hátulról szüzek?

A hetero fiúk hátulról szüzek?

Figyelt kérdés
2011. okt. 2. 10:27
1 2
 11/17 anonim válasza:
Neked az óvodában trágya volt a jeled.
2011. okt. 2. 21:22
 12/17 anonim ***** válasza:
Miért is?
2011. okt. 2. 22:21
 13/17 anonim ***** válasza:

Szerintem félreértettétek.

(Lehet, hogy én)

A hetero pasi addig szűz, amíg nem volt nővel. Miután volt nővel, utána esetleg "szűz" hátulról, de ez amolyan "szlenges" kifejezés, mert ilyen nincs. Különben is, ha hetero, akkor nem is fogja hátulról a "szüzességét" elveszteni... (mert ugyebár játékokkal nem ér)

2011. okt. 4. 20:35
 14/17 anonim ***** válasza:
Arra gondolsz amire én??..h lehet a barátnőjének megengedi, úgy izgassa? mer akkor már ott sem szűz!
2011. okt. 4. 21:28
 15/17 anonim válasza:

Istenem... Mennyi az ideírogatók átlagéletkora?

Jobb, ha még időben megtudjátok, hogy a férfiak prosztatájához "hátulról", azaz magyarosan szólva a segglyukán át lehet hozzáférni. A prosztata izgatása pedig igencsak fokozza a kéjérzetet.

Néhány prostituált kimondottan erre specializálódott, azaz profi prosztatamasszázst kínál ujjal, vibrátorral vagy felcsatolhatós műpénisszel. Mert bizony természetesen tabu és übercikinek számít bevallani, de ettől függetlenül a fizikát nem lehet meghazudtolni: ez bizony élvezetes dolog és sokan élnek vele.

Az meg már részletkérdés, hogy kíváncsiságból igazi férfival próbálja-e ki valaki vagy segédeszközökkel. Szerintem semmiképpen sem attól lesz b*zi valaki, hogy seggbedugják mondjuk 1-szer. A homoszexualitáshoz VONZALOM kell a férfiak után. Az, hogy mondjuk kíváncsiságból egyszer kipróbál valaki egy "élő prosztatamasszázst", önmagában szerintem édeskevés ehhez a bélyeghez.

2011. okt. 4. 23:46
 16/17 anonim ***** válasza:
Igen, de csak addig, míg el nem küldik őket rectoscopiás vizsgálatra!
2011. okt. 7. 09:07
 17/17 anonim válasza:
ATTOL FUGG HONNAN NEZED, MARMINT HATULROL VAGY ELOLROL
2011. okt. 21. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!