A hetero fiúk hátulról szüzek?
Szerintem félreértettétek.
(Lehet, hogy én)
A hetero pasi addig szűz, amíg nem volt nővel. Miután volt nővel, utána esetleg "szűz" hátulról, de ez amolyan "szlenges" kifejezés, mert ilyen nincs. Különben is, ha hetero, akkor nem is fogja hátulról a "szüzességét" elveszteni... (mert ugyebár játékokkal nem ér)
Istenem... Mennyi az ideírogatók átlagéletkora?
Jobb, ha még időben megtudjátok, hogy a férfiak prosztatájához "hátulról", azaz magyarosan szólva a segglyukán át lehet hozzáférni. A prosztata izgatása pedig igencsak fokozza a kéjérzetet.
Néhány prostituált kimondottan erre specializálódott, azaz profi prosztatamasszázst kínál ujjal, vibrátorral vagy felcsatolhatós műpénisszel. Mert bizony természetesen tabu és übercikinek számít bevallani, de ettől függetlenül a fizikát nem lehet meghazudtolni: ez bizony élvezetes dolog és sokan élnek vele.
Az meg már részletkérdés, hogy kíváncsiságból igazi férfival próbálja-e ki valaki vagy segédeszközökkel. Szerintem semmiképpen sem attól lesz b*zi valaki, hogy seggbedugják mondjuk 1-szer. A homoszexualitáshoz VONZALOM kell a férfiak után. Az, hogy mondjuk kíváncsiságból egyszer kipróbál valaki egy "élő prosztatamasszázst", önmagában szerintem édeskevés ehhez a bélyeghez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!