Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan viselkednek a 20+ szüzek?

Hogyan viselkednek a 20+ szüzek?

Figyelt kérdés

Jómagam is közéjük tartozok, de nem azért mert valami okádék lennék (talán annyi súlyos gond van velem, hogy vékony vagyok, de némi kondi megoldja), de nálam az az indok, hogy én későn érő típus voltam. Belegondolva, agyilag olyan 18-19 éves koromtól vagyok agyilag olyan szinten, hogy bnőm legyen (mit meg nem adtam volna ha ez 17 évesen következi be). Sajnos (ugyan ezen ok miatt, és egy másik miatt) barátaim se nagyon vannak, akikkel együtt jártam jóban vagyok de ők nem abba a "stílusba" tartoznak akikkel szivesen lógok. Kockának se mondanám magam, azért gépezek sokat mert egyrészt ez a szakmám, másrészt szórakozás egyik alternatívája (nem MMORPgzek). Persze ha adódik bármi házon kívüli örömmel elmegyek, legtöbb dologra "kapható vagyok".

Lányokkal ritkán találkozok komolyabb beszélgetésre, de olyankor nem érzem olyan "gáz"nak magam, nem harapófogóval kell kihúzni minden szót nem leszek vörös stb stb.

2011. szept. 26. 20:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Észrevetted, hogy az egész szöveged már kapásból egy hatalmas mentegetőzés, még mielőtt bárki is mondott vagy kérdezett volna valamit? Itt máris tarkón lőtted magad.
2011. szept. 26. 20:21
 2/17 A kérdező kommentje:
ÚÚristen akkor zombi vagyok!! Lehet benne valami, de gondoltam leírom.
2011. szept. 26. 20:22
 3/17 anonim ***** válasza:
ugyanúgy viselkednek, mint ahogy a nemszüzek...
2011. szept. 26. 20:31
 4/17 anonim ***** válasza:
Elolvastam, és néztem a végén, hogy mi a kérdés?! XD
2011. szept. 26. 20:37
 5/17 anonim válasza:

Van, aki ránézésre meg tudja mondani egy emberről, hogy szűz-e vagy sem. Egyszerűen érződik, hogy átélte-e már, vagy még nem.

Kérdésedre a válasz voltaképpen egyszerű: természetesen, mint bárki más. Külsőleg nem mutat ki senki semmit, önkénytelen az egész:)

2011. szept. 26. 20:42
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Csak másodjára esett le a zombi! XD

Egyébként mi baj van a szüzekkel? Mindenki ezen lovagol, pedig teljesen normális emberek! o.O Ráadásul egyszer mindenki az volt.

2011. szept. 26. 20:43
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell ebből a szüzesség dologból mindig ekkora ügyet csinálni?
2011. szept. 26. 20:44
 8/17 anonim ***** válasza:

Hú, hát nem hiszem, hogy meg lehetne mondani, hacsak nem a témáról beszéltetik az illetőt!

Bár ki tudja...

2011. szept. 26. 20:45
 9/17 A kérdező kommentje:

Különösen engem se izgat ha igen akkor majd elmegyek prostihoz, de most láttam a vv-nek a reklámját, hogy milyen 3 gyökeret akarnak most bedugni a többi iqharcos közé, és hallatom én is, hogy van aki meg tudja mondani, hogy az e vagy nem, és hát ha egy tök normális random emberről mondják e meg vagy egy olyanról akkor azért van különbség mert azokról csak a hülye nem mondja meg.

(Persze valószínű az is kamu mint az eddigiek)

2011. szept. 26. 20:48
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
hát énis pont igy voltam mint te =) nemtudom mennyire vagy már benne a huszonévesben, nekem 22. szülinapomon volt az első :) szal nincs azzal semmi gond ha később érsz. de 1 évvel ezelőtt is pont igy néztem ki mint most szerintem, és akkor még indulhattam volna ilyen gyökér kategoriában, most meg nem. de szóval az a vv szüz kategoria az nem szüzeket hanem lúzereket jelent... mert simán vannak szüzek akik nem lúzerek csak később érnek és huszonévesen jön nekik csak össze egy normális kapcsolat meg a velejárók :)
2011. szept. 26. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!