Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Elvegyem a szüzességét?

Elvegyem a szüzességét?

Figyelt kérdés
Van 1 srác, nagyon jóban vagyunk, még sosem volt barátnője és nagyon gátlásos is, ha merevedése van próbálja elrejteni, de azért már alakul a dolog. Mármint érzelmi szinten már minden tökéletes, csak szerintem nem tudja, hogy hogyan hozakodjon elő a szex témával...mindig megáll egy bizonyos pontnál, már nagyon kész vagyok, Ő is, látom rajta. Mégis inkább visszafogja magát, pedig mondta is, hogy szeretne Velem lefeküdni, csak én meg mondtam még régen, hogy nem tudom jó ötlet-e hogy velem veszítse el a szüzességét, hiszen én már nem vagyok szűz :S Fél, hogy béna lesz meg minden baja van...szerintem ez zavarja, vagy ez nem zavarja a fiúkat? Akkor miért nem történt meg még mindig?
2011. szept. 30. 22:58
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Ő 19 lesz tavasszal, én pedig 1 hónapon belül 18 :) (és igen, lány vagyok :D )
2011. szept. 30. 23:11
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
ja, akk még nem is annyira durva, hogy még szűz. Mondjuk ha olyan tényleg amilyennek leírtad, akkor jó hogy segítesz rajta, mert különben valószínű, hogy 30 éves korára is az mara.
2011. szept. 30. 23:14
 13/26 anonim ***** válasza:
d
2011. szept. 30. 23:14
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez esetben hajrá! Szexre fel!
2011. szept. 30. 23:15
 15/26 anonim válasza:
78%
én 18 vok,én is odaadnám a szüzességemet!:D
2011. szept. 30. 23:54
 16/26 Róbert Nagyúr ***** válasza:

én is odaadom.

19f

2011. okt. 1. 13:38
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Ez velem is probléma volt, mindig megálltam egy pontnál (konkrétan az ujjazásnál), a barátnőm már nagyon kész volt, de türelmes volt és segítőkész, így végül megtörtént a dolog.

Ez nagyon jót tett az önbizalmamnak és a kapcsolatunknak is és azóta semmi probléma szexuális téren.

Biztasd egy kicsit, növeld az önbizalmát, ápold az egóját, mert az szexuális téren nagyon fontos a fiúknak, mert amelyik fiú nem bízik magában nem mindig merevedik meg eléggé, hogy egyáltalán alkalmas legyen a szeretkezésre.

Vagy teperd le... hidd el, nem fog lerugdosni magáról! :)

2011. okt. 1. 14:12
 18/26 anonim ***** válasza:
ja és 20/F vagyok...
2011. okt. 1. 14:19
 19/26 reno010 válasza:
100%
Ha te is szeretnéd akkor igen :)
2011. okt. 1. 14:32
 20/26 anonim ***** válasza:

jujj mennyi jelentkező XDDDDDDdd

bárcsak ilyen egyszerű lenne XD

F18

2011. okt. 1. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!