Van egy 18 éves szűz hawerom akivel nagyon össze szoktunk melegedni. Smárolás, tapizás minden egyéb. Ő lefeküdne velem, úgy is ha nem járunk, én is vele! Nem is akarok többet, jó így nekem, de mivan ha többet akar majd? Igazából nem akarok szűz pasival lenni.... Félek hogy bénázna, tudom önző vagyok... én nem vk szűz
2009. nov. 17. 15:49
1/10 anonim válasza:
Á nem akar ő többet. De az elvétel szó nem jó. Csak feküdjetek le. Főleg ha ő akarja akkor mire vársz.
2009. nov. 17. 16:02
2/10 Andrewka válasza:
Előre is bocs!
Szerintem egy rib@nc vagy. Csak úgy haverságból smároltok, meg fogdossátok egymást. De le már nem fekszel vele, mert h neked nem biztos h tökéletes lesz. Nagy lelki szegénységre vall.
Vagy járj vele és akkor majd együtt beletanultok a szexbe vagy legyetek haverok, de akkor ne szopkodd a farkát unalmadban.
22/f
2009. nov. 17. 16:04
3/10 kolosszus22 válasza:
Ha kívánjátok egymást akkor tegyétek meg, lesz egy jó éjszakája mindkettőtöknek.
Mellesleg attól, hogy te nem vagy szűz az nem azt jelenti, hogy jó is vagy az ágyban, attól még te is lehetsz béna. A szűz férfiak pedig nem mind bénák, én sem voltam az anno.
22/F
2009. nov. 17. 16:06
4/10 A kérdező kommentje:
Nem szopkodom a farkát xDDDD
Eléggé magabiztosnak tűnik amúgy :D akk csak tudhat valamit.
nekem eddig csak jo visszajelzések jöttek szal kuss ^^
2009. nov. 17. 16:09
5/10 anonim válasza:
szerintem dugjatok 1 hatalmasat...4-5 köröset :D elsö párat ugysem fogja sokáig birni, de ragaszkodó lessz sztem
2009. nov. 17. 16:12
6/10 anonim válasza:
lehet úgy megdug hogy sose gondolnág hogy szűz
2009. nov. 17. 16:17
7/10 anonim válasza:
Mindenki jól jár vele, nem? De, hajrá!
2009. nov. 17. 19:59
8/10 anonim válasza:
Eh, ez műgond. Dugjatok egy jó nagyot.
18/f
2009. nov. 17. 21:52
9/10 anonim válasza:
Háááááááát... attól, hogy szűz egy pasi, még nem feltétlenül béna. Sokszor előfordul, hogy többet nyújt egy szűz, mint egy nem szűz. Olykor egyes nem szűz srácoknak vannak bizonyos berögződései, amit a volt barátnőik szerettek, de te mondjuk nem vagy oda érte, de nem fogja megérteni és nem tud változtatni... A szűz pasi formálható ezen a téren, rugalmasabb :) (ha érted, mire gondolok)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!