Elvegyem a szüzességét? 4hónapja járunk a barátnőmmel. Ő 16, én 19. Mikor elkezdtünk járni mondta, hogy ő még legalább 1gy évig nem akarja elveszíteni.
Várj egy hónapot, ha addig nem gondolja meg magát, akkor kész rá. Szerintem ha szeretitek egymást és minden rendben van akkor 4-5 hónap nem kevés idő.
És jól tetted. Azzal hogy tiszteletben tartod azt, hogy korábban azt mondta hogy 1 évet vár és nem csapsz le az első adandó alkalomra.. Sőt. még vársz fél évet. egy ilyen lépéssel sokat bizonyítottál. Nagy szerencséje van a lánynak veled :)
Beszéljétek meg. Kérdezd meg tőle, hogy biztos-e benne, hogy később nem fogja megbánni? Miért érzi úgy, hogy most jött el az idő? Alkalmasnak talál-e téged arra, hogy elvedd neki? Nemcsak azért akarja, mert azt hiszi, hogy így könnyebben megtarthat téged?
Ha még mindig azt mondja, hogy akarja, akkor ne döntsd el magadban, hogy azért még vársz egy hónapot és órára pontosan akkor esel neki. Kezdjétek a szokásos pettingel, ha úgy érzed, akkor akarja, merészkedj tovább, mint előtte bármikor és közben figyeld az arcát, hogyan reagál. Ha tetszik neki, látni fogod, ha pedig nincs teljesen ínyére a dolog, az is látszódni fog és akkor mindenképp hagyd abba.
Nem jól tetted. Örülj neki, hogy önmaga felajánlotta a lehetőséget. Nézd meg a sok kis görcsölős pichát akiknek kapcsolat kell, de a velejáró dolgok, pl szex, az meg nem.
Nem kell fél év ide, hacsak nem te vagy gyáva és inkább te húzod az időt. Tetszik neked ez lány egyáltalán? Szerelmes vagy belé?
Mert ha egy szerelmes fiú aki ráadásul még tesztoszteron csúcson is van, várakozásra kéri a barátnőjét, az azt hiszem messziről nézve sem természetes.
Ha normális lennél, akkor úgy számolom hogy amikor ezt a választ írom már túl lennétek a 4.meneten.
Ritka az ilyen pasi, mint Te.:) Szerintem azért gondolta meg magát, mert igazán belédszeretett. Én 3 hónapja járok a barátommal, és a kapcsolatunk elején én is úgy gondoltam, hogy még 1 évig nem akarom elveszíteni, de idővel beleszerettem a barátomba, és teljesen megbízok már benne, látom rajta, hogy mennyire szeret, és hogy tényleg komolyan gondolja velem. Bár még bírom, de már szeretném, csak nem akarom feladni az elvemet, hogy 18 éves korom előtt elveszítsem (mert még csak 17 vagyok), de nem hiszem h menni fog, h 18 éves koromig megtartsam.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!