Miért nem kellenek senkinek a kicsit teltebb, kövérebb lányok/nők?
Hát messze nem vagy kövér:D
Amúgy biztosan félénk vagy, vagy látszik, hogy elégedetlen vagy a külsőddel és azt megérzik.
18:47
Amit belinkeltél az tényleg telt. Viszont ez már kétségtelenül kövér, nagyon kövér (dagadt ha úgy tetszik, a jóisten kíméljen meg minket az ilyenektől):
ma 18:54, mindössze megdöbbenésemnek adtam hangot. :) És szerettem volna megmutatni, hogy nem csak a vékony lányok szépek, valamint, hogy a telt nem egyenlő a hájas, kétpofára zabáló zsírdisznóval. :)
23/l
Énis eléggé dundi/telt vagyok!
(Főként a pajzsmirigybetegségemnek köszönhetően.)
Énis szeretnék fogyni,heti 6x az edzőterembe szenvedek,most is majd éhen halok.
Nekem még sosem volt barátom,és biztos vagyok benne hogy a túlsúlyom miatt.Mert amúgy nagyon szép vagyok,jól öltözöm,szerintem jófej szerethető tudok leni ha akarok.
Remélem hamarosan találok egy pasit akinek így is tetszeni fogok!Mert kezd elegem lenni
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:18
Elárulod hogy milyen idős vagy és hol laksz ?
ma 18:25
A teltebb nőket is szívesen lefektetném és a vékonyakat is! Sőt, az idősebbeket is és a fiatalabbakat is!!
A vékony csajokban az az izgató, hogy vékony testük van ami szép megfogható és nőies. közepén egy arányaiban hatalmas puncival. A kövér nőket is megkívánom néha azok meg a telt pakolnivaló tastük miatt szexisek. Az idősebb nőkben az érettség, a fiatalabbakban a kislányos feszesség a szexi és vonzó!
A párválasztás viszont már sokkal nagyobb kérdés!!! A szexuális szépség és az esztétikai szépség ugyan fedésben van de nem ugyanaz!
A fenti klippben táncikáló csajt pl valószínű megdugnám, de nem járnék vele, se nem akarnék tőle a szexen kívül semmit sem mert az a testalkat egyáltalán nem szép!
Neked van képed az alakodról? Nem akarod belinkelni fej nélkül? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!