Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az mitől lehet, hogy valaki...

Az mitől lehet, hogy valaki 30 éves koráig sem kellett senkinek?

Figyelt kérdés

Úgy értem soha, semmilyen kapcsolata sem volt, még egy csók sem. Ebben az esetben jobb, ha az illető egyszerűen feladja?

Nem rólam van szó, nekem még van öt évem a harmincig!

2010. júl. 8. 14:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Semmiképpen se adja fel, bár ha így lett harminc, akkor nem is tepert eddig sem eléggé.
2010. júl. 8. 14:35
 2/11 anonim ***** válasza:

Sosem szabad feladni!

Hogy milyen oka lehet?Pl az,hogy nem mer kezdeményezni?Gátlásos?Nincsen önbizalma, és azt hiszi ezzel, hogy senkinek sem kell?Vagy várja a sült galambot..?:)

2010. júl. 8. 14:40
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem az ilyenek csak ülnek, és várják, hogy valaki eléjük álljon és szerelmet valljon. Tenni kell valamit, nem csak várni a szerelemre...
2010. júl. 8. 15:12
 4/11 anonim ***** válasza:
ha valaki csak várja a szerelmet...azt legbelül valami nagyon akadályozza,hogy ő maga tegyen ellene...
2010. júl. 8. 15:14
 5/11 anonim ***** válasza:
56%
azért lehet, mert nem szép, mert nincs pénze, nincs megélhetése.ez utobbi kettö pedig sok esetben azért van, mert az illetö nem szép és annyira elszomordik, hogy zárkózott lesz, vagy irtózatosan kiálhatatlan (föleg, ha alapbol ilyen) és nem foglalkozik azzal, hogy legalább a saját megélhetését megteremtse! olyan embereknek is nehéz megélniük egyedül, akiknek vannak sexpartnereik, hát akkor még egy kielégületlen szerencsétlennek milyen nehéz, akinek rondasága folytán semmibe sincs ingyen belépöje, ugy mint a szépeknek!
2010. júl. 8. 15:47
 6/11 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=kWvMzhq2NkE

"mitöl lehet?" és "mit lehetne tenni?" kérdésekre válaszul ajánlom a fenti videot.

2010. júl. 8. 16:03
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha férfi akkor azért mert nem csajozott, tessék leszólítani őket, tudom hogy elutasít majd egy csomó, de soknak tetszeni fogsz.Akár hogy is nézz ki(ezt pont én mondom aki nem meri leszólítani őket élőben:D)
2010. júl. 8. 16:09
 8/11 anonim ***** válasza:
igen, soknak tetszeni fog, akiböl még kevesebb semmi komolyat nem akar (=sex), de még csak csókolózni sem fognak vele, mert tapasztalatlan!
2010. júl. 8. 16:11
 9/11 anonim válasza:

nos ha tényleg van ilyen ember akkor gg neki... xD

és sok oka lehet pl: pénz, belső tulajdonságok, kinézet, vagy csak simán nem tudja hogy hogy kell csinálni...

2010. júl. 8. 23:11
 10/11 A kérdező kommentje:

Ez gyakran elhangzik, hogy "tenni kell érte", de mégis micsodát? Senkinek sem kell egy olyan, aki tapasztalatlan, tehát soha nem is lehet tapasztalata.

A nők meg mit csinálhatnak, azon kívül, hogy várnak, amíg valaki szerelmet vall nekik? Sokak szerint nem kezdeményezhetnek.

2010. júl. 9. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!