Vasárnap dugtam vkivel (még szűz vtam) és ma megjött a havim, de csak szombaton kellett vna. Ez most mit jelent?
Figyelt kérdés
lehet a szüzesség elvesztése miatt? vagy hogy alapbol a dugástol hamarabb megjön?2011. júl. 27. 12:13
1/7 anonim válasza:
Szebben le sem írhattad volna... amúgy igen, a szex miatt általában hamarabb megjön.
2/7 anonim válasza:
dugjál még egy kicsit, hátha a havi helyett a gyerek jön meg ;)
3/7 anonim válasza:
Dugtam valakivel? Idióta, én a helyedbe elszégyellném magam... Reméljük a következő kérdésed majd az lesz h lehetek-e terhes.. -.-"
4/7 anonim válasza:
Vagy egyszerűen csak olyan taknyos vagy, hogy még be sem állt a menstruációd. Gratulálok a vasárnapodhoz...
5/7 anonim válasza:
hány éves vagy? tudod a dugás nem egy olyan dolog amivel hencegni kéne, ha elég érett lennél tudnál,hogy szeretkezni csak a szerelmeddel jó,és az aki dug emberekkel az általában k.**v@ csak nem fizetik meg
6/7 anonim válasza:
Ez azt jelenti ,hogy terhes vagy
7/7 anonim válasza:
ha nem fizetik meg akk nem khurva hanem ribanc!
amúgy a hormonokba eléggé bezavarhatnak első szexuális élmények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!