Fiúk, titeket mennyire zavar az, hogy a szűz csajotok túlságosan ragaszkodik a szűzességéhez?
„19 éves szűz csaj vagyok. Amúgy meg nem gondolom azt, hogy nagy szenzáció a szűzesség elvesztése.”
Akkor már elvileg egy érett felnőtt vagy, nem pedig egy tinilány, aki ennyire retteg a szüzessége elvesztésétől.
„A bizalommal kapcsolatban meg csak annyi, hogy min. 1-2 hónap szükséges ahhoz, hogy valamennyire megismerd azt a valakit, ha szűz vagy, ha nem.”
Akkor eddig még senkiben sem bíztál elégg.
„Nem lehet mindenki olyan rendes mint te, s tudod elég sok olyan srác van, aki 2 hét hét után szépen lefektet, aztán meg másnap elküld a pi..ba, mert megkapta amit akart.”
Nem vagyok rendes, sok hibám van, de senkit nem akarok két hét után lefektetni, aztán meg dobni. Viszont hosszú hónapokat sem vagyok hajlandó várni. Azért a türelemnek is van határa.
„Persze sok szemét csaj is van.Normális, ha pl. a csajok biztosra tudnák, hogy az a srác valóban őszinte hozzájuk, akkor nem kellene hetekig várakozni. Talán nincs igazam??”
Igazad van, de ez fordítva is igaz. Ha a srácok biztosan tudnák, hogy a csaj nem csak kihasználni akarja, akkor sem lenne ebből probléma. És mégis mi a garancia arra, hogy a nagy esemény után nem megy le egy buliba és nem dug meg egy ribancot? Semmi. Mint ahogy arra sincs garancia, hogy ha két hét után oda adod magad, azonnal elhagy. Egyéjszakás kalandokból is születtek már komoly kapcsolatok, úgyhogy az időkorlátra kár alapozni. Írtad, hogy nem nagy dolog a szüzesség. Akkor nyilván egyetértesz, hogy még mindig jobb, mintha megdugnak és otthagynak, mintha hónapokig húzzák az agyadat és kihasználnak minden téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!