Fiúk, titeket mennyire zavar az, hogy a szűz csajotok túlságosan ragaszkodik a szűzességéhez?
A lányok legtöbbje legalább annyira szeretné a szexet, mint a fiúk! Csak nekik sokkal több a "vesztenivalójuk" És persze a fájdalomtól is félnek!
Ezért kivárják azt a fiút, akiben megbízhatnak, vagy legalább azt hihetik hogy megbízhatnak minden tekintetben.
Pl. Gyengédség, Megfelelő hozzáállás a védekezéshez! Diszkréció! Hűség.
Ha ezeket a Tulajdonságokat nem látják, akkor persze óvatosak!
„Lehet nem kellene győzködni szegény csajt, mert éppen emiatt nem akarja, mert naponta felhánytorgatja a srác neki a dolgot. Minél többször hozza elő a témát a srác, annál jobban vesziti el a csaj a bizalmát a srácban, mert azt hiszi, hogy csak szexre kell neki.Nincs ebben valami igazság??”
Nincs, mert ha képes hónapokig mellette maradni, anélkül, hogy a csaj végre kötélnek állna, akkor nem a szexre kell neki, mert már rég lelépett volna. És nyilván nem naponta hánytorgatják fel neki. Az, hogy így veszti el a bizalmát benne, pedig csak egy kifogás.
„nekem azt mondta egy fiú hogy az a lány legdrágább kincse és a fiúnak nincs annál nagyobb ajándék ha azt neki adják .... had várjon a fiú ha tényleg szeret veled marad .... én is a pasimnak azt mondtam ha 2 éve együtt leszünk akkor esetleg de szerintem meg lesz hamarabb is :S”
Én nem érzem akkora nagy kincsnek. Tudom, érzéketlen gyökér vagyok. Ha a lány annyira szeretné a fiút, akkor nem szopatná hosszú ideig. Két év? Sok sikert, mert nincs ekkora szerencsétlen, aki ilyen sokat várna.
„Épp igy egy szűz csaj sem engedi, hogy bárki turkáljon benne, csak olyannak, akibe megbizik, s a bizalom kialakulásához nem elég egy-két hét, szóval pasik ez igy már érthetőbb???”
Szóval szerinted a szex egyfajta turkálás? Eleve, ha kapcsolatot kezdeményezel valakivel, akkor nyilván már bízol benne valamilyen szinten. Ha pedig vonzódnál hozzá, akkor kívánnád testileg is. Vagy nálad fél, egy év után egyszercsak felmegy a bizalom szinted a plafonig. Az pedig, hogy hónapokig húzzátok szerencsétlent, enyhén szólva pofátlanság, mert elvártok tőle mindent, mire benyögitek, hogy te is csak azt akarod. Nektek kényelmes ez az állapot, mert van valaki, aki fizeti a randikat, akivel felvághattok a barátnők előtt, de mivel sok nő csak nyűgnek tekinti a szexet, így kifogások mögé bújik. Ha egy hónap után sem nyílik meg, akkor már kár rá pazarolni az időt, ha szűz, ha nem az, mert nem hiszem el, hogy egy hónap kevés a bizalom és a vonzalom tekintetében.
Utolsónak
19 éves szűz csaj vagyok. Amúgy meg nem gondolom azt, hogy nagy szenzáció a szűzesség elvesztése. A bizalommal kapcsolatban meg csak annyi, hogy min. 1-2 hónap szükséges ahhoz, hogy valamennyire megismerd azt a valakit, ha szűz vagy, ha nem. Nem lehet mindenki olyan rendes mint te, s tudod elég sok olyan srác van, aki 2 hét hét után szépen lefektet, aztán meg másnap elküld a pi..ba, mert megkapta amit akart. Persze sok szemét csaj is van.Normális, ha pl. a csajok biztosra tudnák, hogy az a srác valóban őszinte hozzájuk, akkor nem kellene hetekig várakozni. Talán nincs igazam??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!