17-22 éves csajok! Köztetek van olyan aki szűz még? Ha igen miért az?
már hogyne lehetne élvezni, talán csak nem egy baráttal kell elvesziteni akivel sose jártál hanem olyannal akibe szerelmes vagy...
amúgy is a biológiai kielégülés és orgazmuson kivül a szexnek a lelki egyesülés is fontos része, ha a szerelmeddel vagy. ha csak érzelmek nélkül tolod akk az maszti egy húsvér vibrátorral... az igazi szeretkezés ennél több! akár első akár sokadik...
Még most sem értem, hogy mért kell vádaskodni, és lerib*ncozni azokat a lányokat akik mondjuk 18 éven alul, még ha 12 évesen is veszitették el, és mért kell lenyomizni vagy lenézni, lemondani zokat akik majd egyszer talán 20 után. Mindenkinek megvan a saját élete, mindenki akkor vesziti el amikor jónak látja, erre nincsnek meghatározások.
Mindenki más és mindenki másképp éli meg z elsöt, ahogy minden mást. Ez olyan mint a szülés, mert ha valaki császárral szül, az nem is szült, mert igy meg ugy... Nem értem már az emberek nagy részét, de szerintem ök sem értik magukat, azért is tesznek fel ilyen kérdéseket és azért is válaszolnak nagyon sokan igy, hogy mert aki 14 évesen elvesziti a szüzességét az rib*nc lesz.. Elég szomorú ez
Aki 14 éves korban veszti el az nem feltétlenül ribanc, persze. Csak sokszor az egész szexuális életét tönkre vágja vele. Nekem van ilyen ismerősöm...
Ez azért van mert a 14 évesek még gyerekek és nem érettek a szexre igazán, csak testileg. Nagyon komoly lelki sérülést tud okozni egy nem jól elsült aktus, és itt nem feltétlenül a terhességről beszélek.
Aki ezt nem érti meg, az természetesen vállalja a következményeket. Engem nem érdekel, mindenki azt tesz a saját életével és testével, ami Neki jól esik.
Én 18 voltam amikor elvesztettem, mert az első párommal nem akartam egyből lefeküdni. Megmondtam neki, hogy meg akarom várni a 18-at. Két hét múlva elhagyott.
A mostani párom, akivel elveszítettem azt mondta nekem, hogy addig vár, ameddig csak szeretném. Neki nem ez a legfontosabb a velem való kapcsolatában. Távkapcsolatban éltünk, de a 2. találkozásunkkor lefeküdtem vele. Mert megbíztam benne és 5 éve együtt vagyunk, 2,5 éve együtt élünk.
Szóval én nem ítélek el senkit.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!