17-22 éves csajok! Köztetek van olyan aki szűz még? Ha igen miért az?
LÁnyok, és közületek hányan pettingeltetek? Mert az én megitélésem szerint petting= szex.
:D
Laci 15/f
Utolsó:
Szerintem eléggé el vagy tévedve a fogalmakkal :)
De hát mivel azt írod, hogy a te megítélésed szerint..Akkor végül is mindegy mit írsz.
Laci 15/f vagyok. :D
ma 20:46
Hát attol függ hogy ki mit tekint szüzességnek.
A többség szerint szüzesség elvesztesé: "Nuniba kuki" elvet vallják. De akkor a homokosok,leszbik örökké szüzek maradnak?
És nekem ne mondja egy lány hogy szüz, akit vagy hárman s*ggbe b*szt*k, mindegyikel volt orális, petting is. :D (sajnos tapasztalat).
Itt van egy egész jó cikk a témával kapcsolatban.
Igazán jó olvasni, hogy van sok lány még, aki aránylag idősebben is szűz még! Egyet azonban nem jó olvasni, mert igazságtalanság! Hogy azok a lányok, akik nem azok már - mondjuk 15-16 évesen - azok ribancok lennének!
Mindenki csak a saját testét és vágyait ismeri jól és nem tudhatja, hogy a másikban milyen erejű vágyak tombolhatnak.
És azt sem, hogy adott esetben milyen hatalmas érzések vitték el addig, hogy elvesztette a szüzességét.
Az emberek nagyon nem egyformák! Sőt nagyon különbözőek!
pl. Van, akinek semmi megerőltetésbe nem kerül a szexről lemondani, van aki szinte belebetegszik ebbe!
Ezért ne ítéljünk általánosan és ne dicsérjünk általánosan, mert az biztos tévedéshez vezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!