Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 17-22 éves csajok! Köztetek...

17-22 éves csajok! Köztetek van olyan aki szűz még? Ha igen miért az?

Figyelt kérdés
2011. szept. 10. 16:12
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
19 éves lány vagyok, és én sem vagyok annyira ronda, sőt szépnek tartanak, de sosem voltam igazán szerelmes!
2011. szept. 10. 21:24
 12/26 anonim ***** válasza:
64%

LÁnyok, és közületek hányan pettingeltetek? Mert az én megitélésem szerint petting= szex.

:D

Laci 15/f

2011. szept. 11. 19:55
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó:

Szerintem eléggé el vagy tévedve a fogalmakkal :)

De hát mivel azt írod, hogy a te megítélésed szerint..Akkor végül is mindegy mit írsz.

2011. szept. 11. 20:46
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Laci 15/f vagyok. :D

ma 20:46

Hát attol függ hogy ki mit tekint szüzességnek.

A többség szerint szüzesség elvesztesé: "Nuniba kuki" elvet vallják. De akkor a homokosok,leszbik örökké szüzek maradnak?

És nekem ne mondja egy lány hogy szüz, akit vagy hárman s*ggbe b*szt*k, mindegyikel volt orális, petting is. :D (sajnos tapasztalat).

Itt van egy egész jó cikk a témával kapcsolatban.

2011. szept. 11. 20:56
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Én még szájszűz is vagyok ha megvigasztal pasi sem volt az életemben rem megnyugodtál Laci
2011. szept. 11. 21:03
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

cikk lemaradt

[link]

2011. szept. 11. 21:25
 17/26 anonim válasza:
92%
20éves vagyok és tudod miért? mert nekem még mikor 16 éves voltam meghalt a barátom, azóta nem volt senkim és valamiért úgy érzem jó darabig nem is lesz. Ne nézz hülyének, felfogtam hogy ő már nincs és élnem kell tovább az életem csupán máshogy látom a dolgokat. Nem hinném hogy feltétlen szükséges lenne minél hamarabb elvesztenem a szüzességemet. Ha befejezem a tanulmányaimat és sikerül elhelyezkednem akkor majd lehet lesz valakim. Nem akarok azon parázni hogy juj mi van ha terhes leszek, nem akarom 300adjára is megkérdezni ezen az oldalon hogy megujjazott a fiúm ge*is kézzel lehetek terhes és ha az vagyok? jujj jujj jujjjjj... Olyan fiúval akarom elveszteni akiben bízok és szeretem és ő is szeret engem. Nem valami futó kalandot akarok..szerintem igenis számít kivel veszted el. Gondolj bele nem lenne jó azt mesélni a gyerekeidnek majd hogy az apjuk/anyjuk volt az első és utolsó?
2011. szept. 13. 19:34
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
nemtudom miért csodálkozol annyira kérdező meg bárki más hogy vannak ilyen lányok méghozzá egész sokan. nem mindenki lesz (még, szerencsére) ribanc 13-15 éves kora között. aki nem lesz az, az pedig nagyon ritkán találja meg azt akit igazán szeret és érdemesnek tart erre, 20 éves kora előtt. ez lányoknál ÉS fiúknál is így van. azért írom le, mert barátnőm is 19 évesen veszitette el, szóval a kérdésbe beletartozik. méghozzá ő is azért, mert addig nem jött össze olyan fiúval akivel komolyabb kapcsolata alakult volna ki. én pont ugyanezér voltam szüz 22 éves koromig... tudod van akinek többet ér hogy legalább egy kapcsolatban tegye meg ahol bízhat a másikban, még ha nemis feltétlen a "nagy ő" az. és ez ugyanúgy jelen van a fiúknál is, csak a társadalmi felfogás és "norma" miatt a fiúk jobban titkolják, és menőbb ha nem ezt vallják.
2011. szept. 13. 20:49
 19/26 anonim válasza:
82%
Én 14 vagyok és még pasim se volt.Én ott is meg akarom válogatni, hogy ki lesz az, pláne ebben a szüzesség dologban!Pedig én se vagyok ronda.
2011. szept. 13. 21:44
 20/26 anonim ***** válasza:
71%

Igazán jó olvasni, hogy van sok lány még, aki aránylag idősebben is szűz még! Egyet azonban nem jó olvasni, mert igazságtalanság! Hogy azok a lányok, akik nem azok már - mondjuk 15-16 évesen - azok ribancok lennének!

Mindenki csak a saját testét és vágyait ismeri jól és nem tudhatja, hogy a másikban milyen erejű vágyak tombolhatnak.

És azt sem, hogy adott esetben milyen hatalmas érzések vitték el addig, hogy elvesztette a szüzességét.

Az emberek nagyon nem egyformák! Sőt nagyon különbözőek!

pl. Van, akinek semmi megerőltetésbe nem kerül a szexről lemondani, van aki szinte belebetegszik ebbe!

Ezért ne ítéljünk általánosan és ne dicsérjünk általánosan, mert az biztos tévedéshez vezet.

2011. szept. 13. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!