Most ez tényleg ilyen nagy hülyeség volt?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Én egy 12 éves lány vagyok, és nagy problémám van. Van egy 15 éves barátnőm, aki 1 hete vesztette el a szüzességét az egyik osztálytársával és nagyon fájt neki meg vérzett is és mondta a srácnak hogy hagyja abba. A srác ezen tök kiakadt, hogy biztos ő a rossz és kidobta a csajt. Azt mondta, hogy soha többé nem is akar majd barátot. :/ Én ezt el akartam kerülni ezért bedugtam oda egy szempillaspirált. Már tök megbántam, mert nagyon nagyon fájt és vérzett is és már 2 napja vérzik, de anyukámnak nem merem elmondani mert biztos nagyon lecseszne. Nem azért csináltam mert szükségem van erre még ennyi idős koromban hanem azért, hogy megelőzzem ezt a fájdalmat idősebb korban. Most mit csináljak? Még mindig vérzik és picit fáj is :(2011. szept. 8. 14:16
12/20 anonim válasza:
Biztosan fájdalmasabb egy szempillaspirállal, mint egy hozzáértő, gyengéd sráccal, aki tudja, hogy nem elég belevágni.
13/20 anonim válasza:
sry de am lehet h fiú vagyok de láttam má eleget és tudom h nem igy kellett volna a előtte van elég "dolog" amit csináltatok itt most az izgatásra gondolok akkor nem fáj és nem is fog annyira vérezni mert a szervezeted akkor "belátja" h nincs visszaút ott most el fog szakadni valami és hogy kissebb fertőzésveszély legyen felkészíti a tudatodat és elvezeti a vér nagyobbik részét onnan szal menj dokihoz valami ismerős lánnyal de sztem semmiképp ne a*nyáddal mert lehet h örökre megbélyegez miatta!
14/20 tabaki válasza:
Vélhetőleg magától is meg fog gyógyulni, a lányok alfele elég jól van összerakva, mert bírnia kell a strapát. De bármilyen gyanúsabb jelre -- fokozódó fájdalom, gyulladás, folyás -- irány a nőgyógyász,mert ez tényleg ez nem vicc. És a jövőben tartózkodj a hülyeségektől. Ha valamiről csak ködös elképzeléseid vannak, nézz utána, legalább a neten. Itt is inkább előbb kérdezz, ne utána...
16/20 anonim válasza:
Muszáj Anyukádnak szólni, hiszen csak észre veszi, hogy véres a bugyid. Menstruálsz már? Ha nem, mit mondasz, miért vérzik a puncid. Bár ha eddig még nem jött meg, lehet, hogy most van az első menstruációd, ha már 2 napja vérzik a puncid.
17/20 anonim válasza:
Vérezz el,te gyökér!:DDDDDDDDDDDDDDd
18/20 anonim válasza:
B*szki az izgatásról meg ilyenekről beszéltek egy 12 éves lánynak? Jó ég.xD Télleg szolhatnál anyucikádnak mert komolyabb gond is lehet belőle...
19/20 anonim válasza:
ilyet még nem halloottam..
sztem várj még pár napot,de ha nem múlik szólj vkinek..
20/20 anonim válasza:
megd*glak oszt lesz mitől vérezzen a p*nád te gyp-s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!