A baratommal mar 1 éve együtt vagyunk, en 16 vagyok ő 20. Már többször kérte, hogy feküdjek le vele, én mindig azt mondtam, hogy még nem. Félek, már őt is sajnálom, hisz szeret engem. Mit tegyek?
hasonlo szituacoban vagyok en is..csak en meg 8 honapja vagyok eggyutt a baratommal..
nah szoval en azt tanacsolom neked,hogy ha ugy erzed,hogy keszen alsz ra lelkileg es testileg is hogy szeretkezzetek akkor tedd meg,de ha meg nem erzed azt,akkor meg varj..
ha igazan szeret a baratod meg fogja erteni,mert egy kapcsolatban nem a sex az elso sztem..nah jo fontos az is meg minden..de az erzelmek a legfontosabbak..
ha meg nem erzed keszen magad akkor meg varj..de mindenfelepekken beszeldd meg a baratoddal :)
sok sikert nektek :)
Vannak még lányok ebben a világban, akiknek igenis nagy cucc a szüzesség elvesztése és nem pedig arról szól, hogy van rá alkalom akkor nem hagyom már ki...
Szerintem igenis van ideális hely és idő, én is így voltam vele. Volt egy barátom, akiről azt hittem, hogy szeretem, és mégsem tudtam vele megtenni fél év után sem, sem később.
A mostani páromnál éreztem, hogy igen, ő a tökéletes és vele megéri, mert tudom, hogy nem fogom megbánni. És így is lett.
Vagyunk még néhányan, akiknek a szüzesség elvesztése egy mérföldkő az életünkben, és nem mindegy, hogy milyen az első tapasztalat. Szokták mondani, hogy sok esetben az első befolyásolja a szexuális életet.
Ez a lány sem hiába mondta, hogy nem akar lefeküdni a pasijával, hisz fél, még NEM AKARJA. Lehet, hogy lelkileg még nem érett meg a feladatra, csak testileg áll rá készen. Ettől még nem lesz gyerekes hisztis p*csa, mint aminek beállítjátok, és ez nem jelenti azt, hogy ezen a szinten fog maradni évekig. Inkább becsülni kéne, hogy a mai 14 évesekkel ellentétben nem adja oda magát gondolkodás nélkül egy embernek, hanem igenis biztos akar lenni a dolgában. És ha jár a sráccal egy éve, akkor mi van? A szexről kellene szólnia egy kapcsolatban? Elő van írva valahol, hogy aki x idő után nem fekszik le a párjával azt meg kell kövezni? Torzul a világ.... Én még úgy gondolom, hogy a szex csak a szerelem kiteljesedése, továbblépés, de szex nélkül is lehet csodálatos, és kiteljesíteni csak akkor kell, amikor mindkét fél őszintén akarja, és egyik sem kötelességből teszi.
Én továbbra is azt tanácsolom, hogy senki másra ne hallgas, csak magadra. Ha úgy érzed, hogy nem állsz rá készen, ne tedd azért, mert úgy érzed, kényszerítve vagy rá. Elvégre te a testedről, lelkedről van szó.
Inkább becsülni kéne, hogy a mai 14 évesekkel ellentétben nem adja oda magát gondolkodás nélkül egy embernek, hanem igenis biztos akar lenni a dolgában
Én cska azt nem értem,miért csak ez a két véglet él sok nőben? Azért 1 év után már nem mondhatjuk azt,hogy gondolkodás nélkül,részegen,állat modjára fekszik le valami ismeretlenel..szerintem ez a fajta bizalom ha nem alakult ki ennyi idő alatt,nem is fog,de akkor miért van még mindig ezzel a fiúval a kérdező?
A másik.Mindenki elkezdi valahol,megtehetné,hogy odadja magát valakinek,akivel viszont szeretik egymást,de ő addig vacilál,hogy a fiú már a falat fogja kaparni..(csodálom,hogy eddig nem tette).Majd összejön valakivel,aki jól átb@ssza a fejét,és siránkozni fog,hogy milyen negativ nyomokat hagy benne..mert valljuk be a huszonéves fiuk közül sokan pályáznak a tizenéves kiscsajokra,egy egy numerára.
A harmadik. Pettingelni gondolom már pettingeltek,ha arra "készen áll" kivánja a párját,és élvezi,a szexet miért vonja meg magátol? Ez nem mérföldkő szerintem,hogy (bocsánat a mocskos fogalmazásért) belédhatol egy pénisz. Nem áll a feje tetjére a világ,és ha a petting jó,kétlem,hogy az aktus negativ nyomokat hagyna a lányban.
Na azóta eltelt 9 év, lehet a kérdező már rég babázik és mosolyogva gondol vissza akkori önmagára.
Amúgy én is azt támogatom, hogy akkor szexeljen, amikor úgy érzi készen áll rá, de 1 év után azért már nem tudom mitől fél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!