Észreveszi, hogy még szűz vagyok?
Nyilván nem nagy érdem, hogy ezzel kapcsolatban nem mondtam el az igazat a barátomnak, de már 21 éves vagyok és bevallom: rettentően gáznak éreztem volna anno, ismerkedésünk "elején", amikor felmerült ez a téma, bevallani, hogy még sosem voltam együtt senkivel. Tudom, hogy szeret és nem lennék ettől kevesebb a szemében.. de nem megy. Ezt én személy szerint érzem kínosnak - igen, azt is tudom, hogy hülye gondolkodásmódom van, de hiába...
Nos, úgy tűnik, hogy a hétvégén nálam alszik és megtörténik a nagy dolog... vajon van esélye, hogy ne vegye észre a dolgot?
Légyszíves, ne lefitymáló válaszokat adjatok, csak kifejezetten a kérdéssel kapcsolatban feleljetek :) Köszönöm :)
Valszeg vérezni fogsz ha csak kicsit is, és amihez hozzászokott h. egy csaj mit tud, azt elsőre ha ügyes is vagy, de nem fogod tudni nyújtani 100%-ban.
Mond csak el neki, mielőtt azt hinné h. simán csak gyenge vagy az ágyban. Ez utóbbival nagyot szívhatsz, míg az elsővel gyakorlatilag semmit...
Amúgy én az elsőnek nem mondtam el h. srác léptemre szűz vagyok, hát hozzá ne tegyem oltári béna voltam :D
Szerintem saját és ő érdekében el kellene mondanod. 1. Hazugsággal induljon egy amugy szép dolog?
2. Ha nem tudja hogy szűz vagy, nem lesz olyan óvatos veled. Első alkalommal én csillagokat láttam, néha abba kellett hagyni. Majd ha ígylesz vagy tűrni fogod a fájdalmat, vagy csak bambán lesni fog hogy mi bajod, talán majd magát fogja hibáztatni. Nem korrekt dolog. Szerintem le fog neki esni, hogy mi van. Plusz a férfi érzi mikor a szűzhártyához ér, és átszakítja.
Ha tudja, óvatos lesz, megkíméled magad a fájdalmaktól, a hazugságtól. És szerintem jobban fogjátok élvezni. 21l
Szia! Én 17 évesen nem árultam el az elsőnek, hogy még szűz vagyok. Azóta többször is megbántam. Ha tudta volna, hogy még nem voltam fiúval előtte, egészen másképp történt volna az első alkalom. Tudom, hogy cikinek érzed, de ez egyáltalán nem az, ő nagyobb tisztelettel fog bánni veled, és jobban fog értékelni, ha tudja, hogy érintetlen vagy. :)
21L
Én nem véreztem mikor elvette a barátom a szüzeségemet és ez mind annak köszönhetö hogy elötte sokáig ujjazot. - Addig ameddig 3 ujja nem fért belém.
Azután csak szimplán ott fájt mikor bedugta ott ahol fájni szokott mikor görcsölsz a havid megvan. Kb a hasad alatt.
Lényeg hogy ha tényleg nem akarod hogy megtudja, mond neki azt hogy szereted a hosszú elõjátékot, - jobban felizgulsz és jobban fog menni a sex. Azt is mondhatod hogy rég voltál fiúval, így ezért vagy ''szük''. Én 1500 km-re lakok a barátomtól és ha 4 hónapig nem találkozunk, az elsõ sex mindig olyan mint amikor elvesztettem a szüzeségemet. - Szóval érted.
De legjobb ha elmondod, mert ha nagyon komoly lesz majd a kapcsolatotok akkor végig fog kisérni ez a titok.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!