Járnátok egy olyan lánnyal aki tapasztalatlansága miatt fél a szextől? 20/L Indokot is kérek.
a tapasztalatlansággal semmi gond nincs, tényleg. nem érdekelne. de ne féljen tőle, ha érett rá nem fél tőle. ez süket duma hogy fél tőle de már érett rá. barátnőmnek én voltam az első, és ő is nekem. mégse féltünk tőle a tapasztalatlanság miatt. jó bénák voltunk, ez van, szerintem nemsokan bénáznak ennyit... de aki fél tőle az vagy nem szerelmes vagy nem érett rá...
22 vagyok barátnőm 19. húsz körül már nem kéne félni a szextől. ha nemjött még össze annak 1000 oka lehet, az nem gáz ha vki szüz, de az igen ha fél...
Természetesen igen. Főleg azért, mivel nekem sincs semmilyen tapasztalatom, és így egymást fedezhetnénk fel :)
21/f
Igen, de szerintem egy 20 éves lánynak nem kellene félni a szex-től. Sőt minek kellene a szextől félni akárkinek is?A szex az örömszerzés/örömadás mindkét fél számára ami akár kellemes időtöltés is lehet bármikor, bárhol :) Ha a félelem miatt húzod az időt akkor a barátod, ha lesz otthagy téged és ezért a szerelmtől is félni fogsz ha ez eljátszódik párszor, aztán elkezded majd utálni a férfiakat és innentől tudjuk mi lesz... :)
F/27
igazából azért félek tőle, mert szerintem elcsesztem. akit szeretek annak a legjobbat akarom adni, nem azt, hogy csak bénázzak, akit meg nem, annak meg semmit nem akarok adni.
az szűz pasikkal nekem semmi bajom nincs, de hát nyilván nem az alapján fogok valakibe beleszeretni, h szűz-e vagy sem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!