Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért szólják le, vetik meg...

Miért szólják le, vetik meg egyesek azokat a lányokat akik 16 évesen elvesztik a szüzességüket?

Figyelt kérdés

pl. ilyeneket olvasok h "még mindig jobb mint ha 16 évesen vesztenéd el" meg h "a mai kis tinik már 16évesen dugnak".

jó persze van a ribanc kategória, de 16 évesen már érzelmileg és testileg is lehet valaki elég fejlett a szexre egy normális kapcsolatban.

szerintetek?

2011. aug. 18. 15:10
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
elmondtam a véleményem,nem voltam eszetlen tini,19 évesen veszítettem el a szüzességem,és igenis úgy gondolom egy 13-16 éves gyereknek nem kellene még szexelni,és azért nem mindegy hogy 14,16 vagy 19 évesen lesz az ember terhes,ráadásul ovuláció bármikor lehet nincs 100%os védekezés,ez az én véleményem,nem értek egyet a mai liberális gondolkodással
2011. aug. 19. 15:37
 22/23 anonim ***** válasza:

Én sem azt mondom, hogy az összes gyereknek szexelnie kéne, de akkor sem ítélhetsz ezért el valakit.

Nekem 13 évesen kezdődött a (szerinted idézőjeles) komoly kapcsolatom, ami már 5 éve tart. 2,5 év után feküdtem le a párommal, mégse hinném, hogy emiatt rosszabb ember lennék bárkinél is. Ennek ellenére természetesen nem ajánlom másnak. Nem fogom azt állítani, hogy hú de milyen érett voltam mindenhez, de a szex azok közé a dolgok közé tartozott, amihez már elég érett voltam(nem mindenki ebben a korban!, de én igen). Mindent tudtam a helyes védekezésről és nem volt soha baj.

Ebből csak azt akarom kihozni, hogy felesleges mindenben általánosítani.

2011. aug. 19. 15:45
 23/23 anonim ***** válasza:
74%-os ne trollkodj már jó te 19 évesen vesztetted el,de egy lány érett lehet rá 16 évesen is
2011. aug. 20. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!