Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért szólják le, vetik meg...

Miért szólják le, vetik meg egyesek azokat a lányokat akik 16 évesen elvesztik a szüzességüket?

Figyelt kérdés

pl. ilyeneket olvasok h "még mindig jobb mint ha 16 évesen vesztenéd el" meg h "a mai kis tinik már 16évesen dugnak".

jó persze van a ribanc kategória, de 16 évesen már érzelmileg és testileg is lehet valaki elég fejlett a szexre egy normális kapcsolatban.

szerintetek?

2011. aug. 18. 15:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

szerintem, ha tényleg érez szerelmet az adott 16 éves lány a partnere iránt, bízik benne, és kész van rá lelkileg is, akkor nem nevezhetem ribancnak, hiszen nem 13-14 éves korában veszítette el. láttam már lányt, aki egy éretlen csitriként szexelt 16 évesen, és láttam lányt, aki felelősségteljesen, szerelmesen. Emberfüggő:)

amúgy előzővel értek egyet, magánügye a lánynak, hogy elveszti-e 16 évesen:)

2011. aug. 18. 15:28
 12/23 A kérdező kommentje:
perszepersze, magánügy, csak kíváncsi voltam/vagyok az emberek véleményére :)
2011. aug. 18. 15:29
 13/23 anonim ***** válasza:

Én ismerek olyan 19 éves lányt aki testileg már kész nő,de agyilag még annyira gyerekes,hogy csak lesek..

Hozzáteszem,hogy 19 évesen ő pontosan az a fajta akinek ha egy srác azt mondja hogy ha lefekszik vele megszépül az arca,simán elhiszi..

Csak megjegyzem a lány nem szellemi fogyatékos..csak buta mint a lepkefing

2011. aug. 18. 15:34
 14/23 anonim válasza:

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:14

Ez előfordulhat egy 12 évessel, egy 16 évessel, egy 25 évessel, egy 40 évessel is. Tizennégy éves kor fölött már legális, és már testileg is érett rá, szóval a szellemi érettség a fontos, nem a kor.

2011. aug. 18. 23:03
 15/23 anonim ***** válasza:
30%
16 évesen 2 éve "komoly kapcsolatban"??ez vicces,amúgy az sem biztos,hogy 16 évesen testileg érett,de lelkileg biztos nem,egy 16 éves nem nő,hanem egy gyerek,az meg hogy egy 19-26 évesben van még a gyermeki énjéből valami az csak jó nem lesz karót nyelt,befásult felnőtt,16 évesen nem akartam senkivel szexelni,pedig volt barátom,mégis csak 19évesen veszítettem el,és nagyon jól jártam,mert akkor már elég felnőtt voltam hozzá,mellesleg már 14 évesen is meg volt a komolyságom,felelősségtudatom,értelmem hozzá,a komoly kapcsolat meg onnan kezdődik,együtt alszanak,akár együtt laknak az már komoly kapcsolat,nem úgy hogy a 15 éves Irénkénél nála alszik a 18 éves barátja,és anyuci vagy megengedi vagy nem,és találkoznak a suliban,az gyerekszerelem,nem komoly kapcsolat
2011. aug. 18. 23:23
 16/23 anonim ***** válasza:
Utolsó, kicsit helytelenül és általánosítva fogalmaztál, de mindegy is. Nem fogok vitatkozni. Nyilván amit még nem láttál a saját szemeddel, azt nem igazán hiszed el. Ettől függetlenül lehet valakinek komoly kapcsolata fiatalon. Hiszen szerencsére minden ember más és más :-)
2011. aug. 19. 08:28
 17/23 anonim válasza:
Ahogy az utolsó írja. Egy 14 éves lehet olyan mint a (szerintem) többség, vagyis az a vihogó mindenkivel kötözködős divatmajom, de lehet érett "nő" is, az is előfordulhat hogy értelmesebb mint egy 18 éves..
2011. aug. 19. 12:56
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
namajd ha a 14 éves lányotok a "komoly"kapcsolatában teherbe esik akkor hangoztassátok,hogy szexeljenek a gyerekek,ugyanis még védekezés mellett is becsúszhat!
2011. aug. 19. 13:36
 19/23 anonim ***** válasza:
Nem 14 évesekről van szó, hanem 16. Van egy kis különbség.
2011. aug. 19. 15:20
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Úgy imádom, hogy itt mindenki csak kötekedni tud :-)

Egy 19 éves is ugyanúgy teherbe tud esni, mint egy 16 éves. Az sem sokkal több. Egyébként meg nem kell ovulációs napokon szeretkezni, maximum megszakítva gumival, a többi napon pedig lényegesen kevesebb az esély rá(természetesen védekezéssel).

Most akkor senki ne szexeljen, aki nem akar gyereket, mert nem 100%, hogy nem lesz terhes? Ne legyél már nevetséges.

Attól, hogy te feltehetően eszetlen is tini voltál 16 évesen, még nem lesz mindenki más is az. Nincs két egyforma ember. A 20 évesek között is van olyan, aki felelőtlenebb, mint egy 16 éves.

A saját életeddel törődj, ne máséval.

2011. aug. 19. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!