Miért szólják le, vetik meg egyesek azokat a lányokat akik 16 évesen elvesztik a szüzességüket?
pl. ilyeneket olvasok h "még mindig jobb mint ha 16 évesen vesztenéd el" meg h "a mai kis tinik már 16évesen dugnak".
jó persze van a ribanc kategória, de 16 évesen már érzelmileg és testileg is lehet valaki elég fejlett a szexre egy normális kapcsolatban.
szerintetek?
szerintem, ha tényleg érez szerelmet az adott 16 éves lány a partnere iránt, bízik benne, és kész van rá lelkileg is, akkor nem nevezhetem ribancnak, hiszen nem 13-14 éves korában veszítette el. láttam már lányt, aki egy éretlen csitriként szexelt 16 évesen, és láttam lányt, aki felelősségteljesen, szerelmesen. Emberfüggő:)
amúgy előzővel értek egyet, magánügye a lánynak, hogy elveszti-e 16 évesen:)
Én ismerek olyan 19 éves lányt aki testileg már kész nő,de agyilag még annyira gyerekes,hogy csak lesek..
Hozzáteszem,hogy 19 évesen ő pontosan az a fajta akinek ha egy srác azt mondja hogy ha lefekszik vele megszépül az arca,simán elhiszi..
Csak megjegyzem a lány nem szellemi fogyatékos..csak buta mint a lepkefing
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:14
Ez előfordulhat egy 12 évessel, egy 16 évessel, egy 25 évessel, egy 40 évessel is. Tizennégy éves kor fölött már legális, és már testileg is érett rá, szóval a szellemi érettség a fontos, nem a kor.
Úgy imádom, hogy itt mindenki csak kötekedni tud :-)
Egy 19 éves is ugyanúgy teherbe tud esni, mint egy 16 éves. Az sem sokkal több. Egyébként meg nem kell ovulációs napokon szeretkezni, maximum megszakítva gumival, a többi napon pedig lényegesen kevesebb az esély rá(természetesen védekezéssel).
Most akkor senki ne szexeljen, aki nem akar gyereket, mert nem 100%, hogy nem lesz terhes? Ne legyél már nevetséges.
Attól, hogy te feltehetően eszetlen is tini voltál 16 évesen, még nem lesz mindenki más is az. Nincs két egyforma ember. A 20 évesek között is van olyan, aki felelőtlenebb, mint egy 16 éves.
A saját életeddel törődj, ne máséval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!