Lefeküdtem egy haverommal, pedig van barátom. Elmondjam neki? (Többi lent. )
Tegnap átjött az egyik barátom (fiú, és a barátot úgy értem, hogy haver), és csak ketten voltunk itthon. Ittunk egy kicsit, szóval nem igazán emlékszem a történtekre, de néhány részlet beugrik. Arra emlékszem, hogy elkezdett tapizni a TV előtt, aztán a szobában pedig odaadtam neki a szüzességemet. Az a szörnyű ebben, hogy még csak nem is szeretem, és nagyon megbántam, de a másik legrosszabb benne, hogy van barátom, akivel már vagy 1 éve járok. De nem tudom előtte titkolni, sem a szüleim elöl. Nem tudok nekik hazudni. A legjobb barátnőmnek elmondtam, de ő azt javasolta, hogy ne mondjam el a barátomnak, sem a szüleimnek, maradjon titok, nem fogják megtudni. De én akkor sem tudom eltitkolni. Tudom, hogy most én vagyok a r*banc meg a k*rva, de esküszöm, hogy nem direkt csináltam, csak úgy megtörtént.
Kérlek segítsetek. Elmondjam a barátomnak és a szüleimnek, vagy ne? Mit tegyek?
Köszönöm az ÉRTELMES válaszokat.
15/L
Hát nemtudom,szerintem pofátlanság amit csináltál,nagyon is,ha a faszid megtudja hogy nem ő vette el a szüzeséged,és az a legnagyobb gáz hogy miközbe jártok/jártatok meghuzott valaki,az én barátnőm szeptemberbe lesz 15,de ha megtudnám hogy lefekszik valakivel,minden gondolkodás nélkül dobnám,meg aztán lenne sirás,de engem nem érdekelne,de mondd el a barátodnak,nehogy mástól tudja meg,igaz szerintem barátok már igysem maradtok,szóval reménytelen.
Rich
A barátod úgy is rá fog jönni, amikor először veled lesz, hogy nem vagy szűz. Én a szüleidnek is elmondanám, talán felismernék milyen hibát követtek el a nevelésedben és korrigálnák ha lehet. (a te érdekedben)
19f
Kicsit korai volt.
Nem voltatok részegek??
Elhatároztam hogy nem fogok negatív kommentet hozzáfűzni,inkább válaszolok a kérdésre. Ha elmondod a pasidnak akkor 99% hogy dobni fog. Az a maradék 1% meg az hogy annyira imád téged, hogy még ez se érdekli. Te ismered őt, milyen típus, de általában a pasik erre rosszul reagálnak. A lányok azok a megbocsájtósabb típusok.
Ha nem mondod el neki, akkor lehet hogy örökre lelki furdalásod lesz és talán még szexuális eredetű problémáid is lehetnek. Viszont megtarthatod a pasidat. Egy 1 éves kapcsolat szerintem már elég értékes (főleg tini korban mikor egy kapcsolat átlagban 1 hétig tart), de ha nem tudod magadban taratni... Nehéz kérdés :(
Ezt szerintem neked kell eldöntened, mérlegeld a dolgot, mi történik ha ezt, és mit örténik ha azt csinálod? Te tudod, hogy mennyire fontos a kapcsolatod a pasiddal, hogy meg fog-e bocsájtani vagy azonnal dobni fog-e..?
Ami a szülőket illeti: semmi közük a magánéletedhez, nem tartozik rájuk (ez fordítva is igaz, rád se tartozik hogy ők mikor csinálják) szerintem!
Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!