Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lefeküdtem egy haverommal,...

Lefeküdtem egy haverommal, pedig van barátom. Elmondjam neki? (Többi lent. )

Figyelt kérdés

Tegnap átjött az egyik barátom (fiú, és a barátot úgy értem, hogy haver), és csak ketten voltunk itthon. Ittunk egy kicsit, szóval nem igazán emlékszem a történtekre, de néhány részlet beugrik. Arra emlékszem, hogy elkezdett tapizni a TV előtt, aztán a szobában pedig odaadtam neki a szüzességemet. Az a szörnyű ebben, hogy még csak nem is szeretem, és nagyon megbántam, de a másik legrosszabb benne, hogy van barátom, akivel már vagy 1 éve járok. De nem tudom előtte titkolni, sem a szüleim elöl. Nem tudok nekik hazudni. A legjobb barátnőmnek elmondtam, de ő azt javasolta, hogy ne mondjam el a barátomnak, sem a szüleimnek, maradjon titok, nem fogják megtudni. De én akkor sem tudom eltitkolni. Tudom, hogy most én vagyok a r*banc meg a k*rva, de esküszöm, hogy nem direkt csináltam, csak úgy megtörtént.

Kérlek segítsetek. Elmondjam a barátomnak és a szüleimnek, vagy ne? Mit tegyek?

Köszönöm az ÉRTELMES válaszokat.

15/L

2011. aug. 13. 17:58
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
1éves kapcsolatban megcsaltad?Kösd fel magad,komolyan,ez nagyon nagy szemétség,ha ezt az én barátnőm csinálná,nemtudom mit csinálnék vele,15 betöltötted,v még nem?
2011. aug. 13. 21:26
 32/40 A kérdező kommentje:
Igen, betöltöttem, szeptemberben leszek 16.
2011. aug. 13. 21:29
 33/40 anonim ***** válasza:
100%

Hát nemtudom,szerintem pofátlanság amit csináltál,nagyon is,ha a faszid megtudja hogy nem ő vette el a szüzeséged,és az a legnagyobb gáz hogy miközbe jártok/jártatok meghuzott valaki,az én barátnőm szeptemberbe lesz 15,de ha megtudnám hogy lefekszik valakivel,minden gondolkodás nélkül dobnám,meg aztán lenne sirás,de engem nem érdekelne,de mondd el a barátodnak,nehogy mástól tudja meg,igaz szerintem barátok már igysem maradtok,szóval reménytelen.

Rich

2011. aug. 13. 21:34
 34/40 anonim ***** válasza:
100%
Barátodnak mond el, megérdemli 1 év után, szüleidnek ne, nincs köze hozzá.
2011. aug. 13. 21:43
 35/40 anonim válasza:
100%

A barátod úgy is rá fog jönni, amikor először veled lesz, hogy nem vagy szűz. Én a szüleidnek is elmondanám, talán felismernék milyen hibát követtek el a nevelésedben és korrigálnák ha lehet. (a te érdekedben)

19f

2011. aug. 13. 22:24
 36/40 anonim ***** válasza:
51%

Kicsit korai volt.

Nem voltatok részegek??

2011. aug. 14. 01:37
 37/40 Ariadne13 válasza:
100%
szerinted barátod nem fogja észrevenni, hogy nem vagy szűz???? mit mondasz majd neki? ez akkora szemétség, ásd el magad légyszi.... egy hülyével kevesebb.... minek kell 15évesen segg részegnek lenni....undorító
2011. aug. 14. 14:07
 38/40 anonim válasza:
100%
Ha a brátod levág 2 ne csodizz tündérózsám....sandit a történet amugy:Piszogatunk aztán adios szűzesség....nem volt ott egy kicsit más is?:pMondjuk sok pia fű,por vagy valami...
2011. aug. 14. 22:45
 39/40 anonim válasza:

Elhatároztam hogy nem fogok negatív kommentet hozzáfűzni,inkább válaszolok a kérdésre. Ha elmondod a pasidnak akkor 99% hogy dobni fog. Az a maradék 1% meg az hogy annyira imád téged, hogy még ez se érdekli. Te ismered őt, milyen típus, de általában a pasik erre rosszul reagálnak. A lányok azok a megbocsájtósabb típusok.

Ha nem mondod el neki, akkor lehet hogy örökre lelki furdalásod lesz és talán még szexuális eredetű problémáid is lehetnek. Viszont megtarthatod a pasidat. Egy 1 éves kapcsolat szerintem már elég értékes (főleg tini korban mikor egy kapcsolat átlagban 1 hétig tart), de ha nem tudod magadban taratni... Nehéz kérdés :(

Ezt szerintem neked kell eldöntened, mérlegeld a dolgot, mi történik ha ezt, és mit örténik ha azt csinálod? Te tudod, hogy mennyire fontos a kapcsolatod a pasiddal, hogy meg fog-e bocsájtani vagy azonnal dobni fog-e..?

Ami a szülőket illeti: semmi közük a magánéletedhez, nem tartozik rájuk (ez fordítva is igaz, rád se tartozik hogy ők mikor csinálják) szerintem!

Puszi

2015. máj. 9. 08:07
 40/40 anonim válasza:
Előző vagyok: és ha tudod akkor ne igyal alkoholt, megárt neked hidd el, fiatal vagy és szép, az italtól meg ráncos és buta leszel. Látod emiatt van hogy a szüzességed is elvesztetted!
2015. máj. 9. 08:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!