Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lefeküdtem egy haverommal,...

Lefeküdtem egy haverommal, pedig van barátom. Elmondjam neki? (Többi lent. )

Figyelt kérdés

Tegnap átjött az egyik barátom (fiú, és a barátot úgy értem, hogy haver), és csak ketten voltunk itthon. Ittunk egy kicsit, szóval nem igazán emlékszem a történtekre, de néhány részlet beugrik. Arra emlékszem, hogy elkezdett tapizni a TV előtt, aztán a szobában pedig odaadtam neki a szüzességemet. Az a szörnyű ebben, hogy még csak nem is szeretem, és nagyon megbántam, de a másik legrosszabb benne, hogy van barátom, akivel már vagy 1 éve járok. De nem tudom előtte titkolni, sem a szüleim elöl. Nem tudok nekik hazudni. A legjobb barátnőmnek elmondtam, de ő azt javasolta, hogy ne mondjam el a barátomnak, sem a szüleimnek, maradjon titok, nem fogják megtudni. De én akkor sem tudom eltitkolni. Tudom, hogy most én vagyok a r*banc meg a k*rva, de esküszöm, hogy nem direkt csináltam, csak úgy megtörtént.

Kérlek segítsetek. Elmondjam a barátomnak és a szüleimnek, vagy ne? Mit tegyek?

Köszönöm az ÉRTELMES válaszokat.

15/L

2011. aug. 13. 17:58
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem megérdemli a barátod, hogy megtudja az igazságot. De ember, hogy vagy képes lefeküdni egy haverral? Nekem is van lány barátom, rohadtul jól néz ki, de visszautasítanám.

Ennél többet ér a barátság. Főleg, hogy kapcsolatban vagy. Ez nagyon szemét húzás, de hogy még a szüzességedet is részegen, egy haverral veszted el. Ezt rendesen elcseszted.

A szüleidnek nem kell tudniuk. Minek? Ez a te magánéleted. A szexuális életed nem tartozik rájuk. Bár 15 évesen beb*szva havernak adni a szüzességet...elég szomorú... Helyedben elmondanám a páromnak. De remélem, hogy ez fake, mert elég durva...

2011. aug. 13. 18:07
 12/40 anonim ***** válasza:
90%

Először, minek ment át hozzád egy srác, csak úgy? Társasozni?

Másodszor ez az ittunk egy kicsit, nem emlékszem semmire duma már olyan béna. Miért nem tudtok jobban kitalálni? Nagyon is tisztában voltál Te azzal, hogy mi fog történni. Szánalmas vagy, ne haragudj. Én a helyedben becsületesen odaállnék a barátom elé, elmondanám neki, és azzal együtt el is hagynám szégyenemben.

2011. aug. 13. 18:15
 13/40 anonim ***** válasza:
Köszönöm az első kommentelőnek, ezen röhögök egy ideje :D
2011. aug. 13. 18:16
 14/40 A kérdező kommentje:

Jó, oké, bevallom, soha nem voltam jó kislány, nem most ittam életemben először, de azért ilyet soha nem csináltam. A barátomat pedig nagyon szeretem, de még mindketten fiatalok vagyunk a sexhez, ezért nem feküdtünk még le egymással, de én úgy gondolom, hogy ő mindenképpen megérdemli, hogy elmondjam neki, de attól félek, hogy szakítani fog velem, de úgy érzem kötelességem elmondani..

Azért jött át, mert szoktunk filmezős estéket tartani, mivel az egyik nagyon jó barátom, csak ezúttal nem úgy sült el, ahogy én gondoltam.

2011. aug. 13. 18:17
 15/40 anonim ***** válasza:
83%

Egy normális kapcsolatban az őszinteség elkerülhetetlen és kimondottan fontos !! Nem kell mindenről tudni a szülőknek ! Mondjuk az nem árt, ha nekik elmondod, mert Ők biztosan nem rohannak a barátodhoz, hogy elújságolják nekik, hogy mit csináltál. Én azt mondanám, hogy ez a te lelkiismeretedtől függ, hogy a barátodnak elmondod -e vagy sem, de ne feledd 1 év az nem kis idő és egy ilyen jelentéktelen hülyeségért feláldoznád a kapcsolatodat.

Mondjuk az igaz, hogy akkor elég rossz helyzetben vagy, ha haverod emlékszik valamennyire is bármire a történtekből, mert még véletlenül is elmondhatja a barátodnak, elég ha bepöccen rád valamiért vagy a barátodra és már ki is kotyogja. Így hiába titkoltad kiderül. Ha viszont nem emlékszik semmire akkor nincs baj, nem kell rohannod a barátodhoz elmesélni mi történt.

De amúgy nagy hülyeségnek tartom, hogy ezt tettétek, mégha alkohol hatása alatt is voltatok ! Én ha fogyasztok is alkoholt azért bennem van az, hogy van egy kapcsolatom így nem esek ebbe a hibába.

2011. aug. 13. 18:21
 16/40 A kérdező kommentje:
Azoknak, akik azt írták, hogy menjek velük egy menetre: na takarodjatok. -.-
2011. aug. 13. 18:22
 17/40 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyet tenne a barátnőm, gondolkodás nélkül kidobnám, alkohol meg véletlenek ide vagy oda. Pedig mi már 3 éve együtt vagyunk.
2011. aug. 13. 18:23
 18/40 anonim ***** válasza:
100%

"A barátomat pedig nagyon szeretem, de még mindketten fiatalok vagyunk a sexhez"

látszik mennyire szereted a barátod 1 éve vagy vele nem feküdtél le de 1 haverral igen .Tény hogy fiatalok vagytok hozzá de akkor is jó nagy ribi vagy és leszel is :)

Én csak a barátodat sajnálom

2011. aug. 13. 18:25
 19/40 anonim válasza:
100%
FIGYELJ ÉN KOMOLYAN GONDOLTAM MOST MI NEKED 1szer már ugyis megbaszadtad magad akkor ennyi erővel engem is bevállalhatnál 1 menetre.
2011. aug. 13. 18:27
 20/40 anonim válasza:
84%

ezt mi a f.sznak mesélted el? büszke vagy rá v mi? :D

lefeküdtél ...és? ki nem sz.rja le

buta kis csitri vagy... ennyi :)

2011. aug. 13. 18:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!