Lefeküdtem egy haverommal, pedig van barátom. Elmondjam neki? (Többi lent. )
Tegnap átjött az egyik barátom (fiú, és a barátot úgy értem, hogy haver), és csak ketten voltunk itthon. Ittunk egy kicsit, szóval nem igazán emlékszem a történtekre, de néhány részlet beugrik. Arra emlékszem, hogy elkezdett tapizni a TV előtt, aztán a szobában pedig odaadtam neki a szüzességemet. Az a szörnyű ebben, hogy még csak nem is szeretem, és nagyon megbántam, de a másik legrosszabb benne, hogy van barátom, akivel már vagy 1 éve járok. De nem tudom előtte titkolni, sem a szüleim elöl. Nem tudok nekik hazudni. A legjobb barátnőmnek elmondtam, de ő azt javasolta, hogy ne mondjam el a barátomnak, sem a szüleimnek, maradjon titok, nem fogják megtudni. De én akkor sem tudom eltitkolni. Tudom, hogy most én vagyok a r*banc meg a k*rva, de esküszöm, hogy nem direkt csináltam, csak úgy megtörtént.
Kérlek segítsetek. Elmondjam a barátomnak és a szüleimnek, vagy ne? Mit tegyek?
Köszönöm az ÉRTELMES válaszokat.
15/L
HAHÓÓÓÓÓÓ
én még mindig felajánlom ha lefekszel velem valamennyi pénzel is meg hálálnám max ilyen 2000-2500-ft-ra gondoltam
mondom IRJ PRIVIT AKÁR BESZÉLGETHETNÉNK IS HA AKAROD.
ribanc :DDDDDD
barátodat húztad 1évig a haverod átjön és megvoltál egyből :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Elbasztad, nem kicsit, nagyon!.... Ha nem mondod el a barátodnak, tudnál, úgy a szemébe nézni, hogy megbaszattad magad és nem mondod el neki! Eléggé szánalmas! Meg is érdemelnéd, hogy elküldjön a halál faszába!!!!..... Tipikus tini ribanc vagy semmi több!!
F20
Nem tudom,én akármennyit ittam,sose tudtam még véletlenül megdugatni magam,vagy akartam vagy nem.
A pia nem mentség semmire.És sztem jobban teszed,ha elmondom,másképp gyötörni fog a lelkiismereted.
Nincs ebben semmi gond.
Én is minden hétvégén ilyen ki szűzku.rvákat ba.szok meg és veszem el a szüzességüket.
Veszek nekik 1 kicsi royal vodkát 560ft-ért megisszák és már mehetünk is a wc-be.
Sajnos 1 utolsó bá.rcás ribanc ku.rva vagy és az is fogsz ezek után maradn,ha a fejed tetejére állsz akkor is így lesz.Bocsi a nyers és durva fogalmazásért,de most minek szépítsük?
Ha velem csinálná ezt a csajom aki ráadásul szűz szerintem bevállalnám a börtönt és felnégyelnélek.
És,hogy és mikor fogod elmondani neki?mert ha elmondod neki az hót ziher,hogy kidob a ge.cibe.
Tudom,hogy fentebb írtad,hogy takarodjanak el akik szexre invitálnának,de meg kell megkérdezem,hogy nincs kedved beszélgetni,ismerkedni?
Később találkozhatnánk és akár szex is lehetne.
írj privit
Jolvan, jolvan... Öm ne mond el, mert előbb néztem 1 ilyesfajta kérdést, és csúnya vége lett... Beszélj valaki mással, csak ne a szüleiddel, de ha mindenképp elakarod mondani, akkor már inkább a fiúdnak, mintsem a szüleidnek. Elmondom mért: a Fiúk könnyen pótolhatók, de Szülők csak 1 (igazából 2, de 1 párban vannak :D)vannak.
Bocsi, de csak ennyit tudtam segíteni :)
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!