Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lefeküdtem egy haverommal,...

Lefeküdtem egy haverommal, pedig van barátom. Elmondjam neki? (Többi lent. )

Figyelt kérdés

Tegnap átjött az egyik barátom (fiú, és a barátot úgy értem, hogy haver), és csak ketten voltunk itthon. Ittunk egy kicsit, szóval nem igazán emlékszem a történtekre, de néhány részlet beugrik. Arra emlékszem, hogy elkezdett tapizni a TV előtt, aztán a szobában pedig odaadtam neki a szüzességemet. Az a szörnyű ebben, hogy még csak nem is szeretem, és nagyon megbántam, de a másik legrosszabb benne, hogy van barátom, akivel már vagy 1 éve járok. De nem tudom előtte titkolni, sem a szüleim elöl. Nem tudok nekik hazudni. A legjobb barátnőmnek elmondtam, de ő azt javasolta, hogy ne mondjam el a barátomnak, sem a szüleimnek, maradjon titok, nem fogják megtudni. De én akkor sem tudom eltitkolni. Tudom, hogy most én vagyok a r*banc meg a k*rva, de esküszöm, hogy nem direkt csináltam, csak úgy megtörtént.

Kérlek segítsetek. Elmondjam a barátomnak és a szüleimnek, vagy ne? Mit tegyek?

Köszönöm az ÉRTELMES válaszokat.

15/L

2011. aug. 13. 17:58
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

HAHÓÓÓÓÓÓ

én még mindig felajánlom ha lefekszel velem valamennyi pénzel is meg hálálnám max ilyen 2000-2500-ft-ra gondoltam

mondom IRJ PRIVIT AKÁR BESZÉLGETHETNÉNK IS HA AKAROD.

2011. aug. 13. 18:30
 22/40 A kérdező kommentje:
18:27 (első) és 18:30: Takarodjatok má' innen bazz. o.O
2011. aug. 13. 18:35
 23/40 anonim ***** válasza:
de megakarlak baszni téged.
2011. aug. 13. 18:36
 24/40 anonim ***** válasza:
spanyolba is kitudlak vinni ha akarod.
2011. aug. 13. 18:37
 25/40 anonim ***** válasza:
100%

ribanc :DDDDDD

barátodat húztad 1évig a haverod átjön és megvoltál egyből :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2011. aug. 13. 18:41
 26/40 anonim ***** válasza:
100%

Elbasztad, nem kicsit, nagyon!.... Ha nem mondod el a barátodnak, tudnál, úgy a szemébe nézni, hogy megbaszattad magad és nem mondod el neki! Eléggé szánalmas! Meg is érdemelnéd, hogy elküldjön a halál faszába!!!!..... Tipikus tini ribanc vagy semmi több!!

F20

2011. aug. 13. 18:51
 27/40 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom,én akármennyit ittam,sose tudtam még véletlenül megdugatni magam,vagy akartam vagy nem.

A pia nem mentség semmire.És sztem jobban teszed,ha elmondom,másképp gyötörni fog a lelkiismereted.

2011. aug. 13. 19:05
 28/40 anonim ***** válasza:
40%

Nincs ebben semmi gond.

Én is minden hétvégén ilyen ki szűzku.rvákat ba.szok meg és veszem el a szüzességüket.

Veszek nekik 1 kicsi royal vodkát 560ft-ért megisszák és már mehetünk is a wc-be.

Sajnos 1 utolsó bá.rcás ribanc ku.rva vagy és az is fogsz ezek után maradn,ha a fejed tetejére állsz akkor is így lesz.Bocsi a nyers és durva fogalmazásért,de most minek szépítsük?

Ha velem csinálná ezt a csajom aki ráadásul szűz szerintem bevállalnám a börtönt és felnégyelnélek.

És,hogy és mikor fogod elmondani neki?mert ha elmondod neki az hót ziher,hogy kidob a ge.cibe.

Tudom,hogy fentebb írtad,hogy takarodjanak el akik szexre invitálnának,de meg kell megkérdezem,hogy nincs kedved beszélgetni,ismerkedni?

Később találkozhatnánk és akár szex is lehetne.

írj privit

2011. aug. 13. 19:25
 29/40 anonim ***** válasza:
59%

Jolvan, jolvan... Öm ne mond el, mert előbb néztem 1 ilyesfajta kérdést, és csúnya vége lett... Beszélj valaki mással, csak ne a szüleiddel, de ha mindenképp elakarod mondani, akkor már inkább a fiúdnak, mintsem a szüleidnek. Elmondom mért: a Fiúk könnyen pótolhatók, de Szülők csak 1 (igazából 2, de 1 párban vannak :D)vannak.

Bocsi, de csak ennyit tudtam segíteni :)

15/F

2011. aug. 13. 19:31
 30/40 anonim válasza:
100%
miert irja mindenki h ne mondja el a baratjanak? szerintetek ha odakerulnek h lefekudjenek a sracnaknem fog feltunni h nem oaz elso? ugyanmar! inkabb most mondd el neki. valoszinu szakitottok de meg mindig jobb ugy elvalni h te mondtad el neki minthogy kesobb megtudja vmilyen mas formaban. oszinte leszek. ebbol csak szarul johetsz ki. de ha mar megtetted akkor legyen benned annyi hogy vallalod is a felelosseget a tetteidert. a baratod pedig ennyit min megerdemel.
2011. aug. 13. 20:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!