Félek, de nem tudok urrá lenni rajta?
Sziasztok!
Az a problémám,hogy félek a szextől... :/
19 éves lány vagyok, de egyszerűen mindig meghátrálok, ha lenne rá alkalmam, esélyem, hogy megtörténjen... :/
Még nem volt komoly kapcsolatom, pont emiatt, mert tudtam, hogy úgysem fogom tudni megtenni. Hiába tetszett nekem az illető fiú, azért nem jöttem össze vele, mert tudtam, hogy utána nemsokára, egyszercsak úgyis meg kell történnie a dolgoknak, de én képtelen leszek rá... :(
Félek attól, hogy nagyon rossz leszek elsőre, hogy csalódást okozok a partneremnek. Egyszóval rengeteg gátlás van bennem, amivel nem tudok mit kezdeni, pedig küzdök ellene. :/
Teszem hozzá, hogy kívánom a szexet, de akkor is képtelen vagyok úrrá lenni ezeken az érzéseken, félelmeken. :(
Tisztában vagyok vele, hogy ez egy nem normális dolog, ezért gondoltam, hogy megkérdezem tőletek, hogy ilyenkor mi lenne a teendő? :/
Mit kéne csinálnom, hogy ez megváltozzon?
*A normális kommenteket előre is köszönöm!
Értem, bár én úgy veszem észre, hogy a mai világban már gáz, hogy ha valaki 15 éves korára nem veszíti el... :S
Én már komolyan szégyenlem, hogy szűz vagyok... :'(((
Próbáltam elmondani a barátnőimnek is, de végül nem mondtam el, mert szerintük szerencsétlen lúzer az a csaj, aki legkésőbb 17 éves korára nem veszíti el a szüzességét. :S
Az is igaz, hogy a neten, például itt is sokan írják, hogy mekkora ribanc az, aki olyan korán elveszíti, szóval elhordják mindennek, de a való életben meg azt tapasztalom, hogy a többség szerint meg tiszta szánalom az, hogy ha valaki még mondjuk 19 évesen szűz... o.O
A lényeg, hogy egy rakás szerencsétlenség vagyok. :/
Hát ez van... :/
Hidd el nagyon jó érzés egy normális fiúnak, ha olyan punciba dughatja a farkát,ahova még senki más nem dugta. :)
Amúgy a mai világban az is gáz,ha nem partyizol minden hétvégén és nem cigizel.
A külsőddel vannak problémák?
szia, én egy 23 éves srác vagyok. a helyzetem kísértetiesen hasonlít a tiédre. annyi különbséggel, hogy az én helyzetem kilátástalanabbak tűnik.
kb 7-8 éves lehettem és simán elvehettem volna egy 6 éves lány szüzességét. valamiért az utolsó pillanatban szó szerint a lyuk széléről táncoltam vissza. én is éreztem, hogy nem szabad, bár akkor még nem is voltam vele igazán tisztában, hogy mi is az a szex. A kis csaj a szomszédom volt- Az anyja kihallgatta, hogy a bátyának meséli a történteket és egyből átszaladt és elmesélte anyámnak a dolgot. kérdőre vontak, majd mondták, hogy ne csináljak ilyet, mert nem szabad. anyámék ledöbbentek, nem szomorúan döbbentek le, hanem mosolyogtak is közbe- közben és zavarban voltak. szóval 18 éves koromig nem tórtem magam azért, hogy barátnőm legyen. utána meg már tapasztalatlannak számítottam, meg senki sem akar egy szűz srácot tanitgatni. én is félek attól, hogy a partneremnek nem tudnék elég örömöt szerezni. ha van kedved valakivel megbeszélni a problémádat, írj nekem! Talán együtt könnyeben le tudnánk győzni a félelmeinket. :)
van megoldásom. tökéletes megoldásom.
dugj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!