Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már randi akar lenni, ugye? Miért félek annyira? Lányok:Tanácsokat!
Kb 2 éve ismerjük egymást a fiúval, közös a baráti kör.
Nekem már régebb megtetszett, és mostanában észrevettem hogy nagyon kedves velem, néz, és mosolyog.
A tegnap meg kérdezte, hogy megnézek-e vele egy filmet náluk, és igent mondtam.
Ez már randinak számít? 2 óra mulva kell mennem.
Nagyon izgulok, gyomorgörcsöm is van. Nem vagyok nagyon beszédes, félek hogy hosszú csend lesz.:-s
Ez lesz a legelső randim, hogyan kell viselkedni, miről beszélgessünk? A film közben meg kell szólalni,vagy csak szótlanul nézni a filmet? áhh nagyon izgulok,adjatok tanácsokat :-/
15 évesek vagyunk mindketten.
Szia
szerintem beszélj a lovakszaporodásáról
és vigyél óvszert
film közben: komment, kis nevetés, elég szerintem.
utána biztos megkérdezi tetszett-e, kis poénkodás, és ha lesz kis csend, akkor onnantól bizony randi :D
fiúknak kell kezdeményezni, úgyhogy lehet meg fogja fogni a kezed vagy mittomén. nyugi, ki fog jönni jól a lépés, ha meg nem akkor sincs semmi :)
utána: mikor mész el hívd el hozzátok amikor ráér, és az neki is ad önbizalmat. :)
igen, randi... :D
ne izgulj :) ha jóba vagytok, közös a baráti kör sok témátok lesz.
hát.. én film közbe sose kussolok :D mert mindig van valami hülyeség, pl. 'pff hogy áll a csaj haja' meg.. mittudomén :D csomó mindenről szoktam pofázni film közbe :D de ha te megszólalsz 1-2x és nem reagál semmit ne erőltesd. majd szólj milyen volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!