19 vagyok és egy nálam joval idősebb pasi szeretne velem lenni, és én is szeretném de felek. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2010. nov. 14. 19:09
1/6 anonim válasza:
Most mi döntsünk? Oké... Ugorj kútba.
2/6 anonim válasza:
szerintem legyél prosti, ott megszokod a különféle korosztályokat, aztán mehetsz a pasidhoz.
4/6 anonim válasza:
Ha tetszik a pasi és akarsz vele szexelni akkor jó szórakozást :p
6/6 Boniem válasza:
helló látom az előző hozzászólásokból kiderül mennyi hülye ember van ,hihetetlenül retardált bunkók vagytok segítséget kért a csaj nem oltogatást ha nem tudsz neki segíteni akkor ne írd le a hülyeséget! Figyelj itt az a lényeg elsősorban, hogy mennyi év van köztetek én is ilyen gondban vagyok, de szerintem az lenne a legértelmesebb gondolat, hogy keresnetek kéne egy házat ahol lennétek , gondolom nem a családod nyakára akarok vinni és nem is örülnének neki, de ha az ember dolgozik , rendes és komoly felfogással bír az életben akkor szerintem meg lehet próbálni, az meg hogy más mit mond szerintem senkit sem érdekel. De ha a családod nem fogadja el ne aggódj rajta keressetek magatoknak házat albérletet és együtt tudtok lenni. Csak vigyázz azért vele, mert nem lehet tudni, hogy miként áll hozzád a pasi mivel ugyebár "jóval idősebb nálad" ..remélem tudtam segíteni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!