Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan pasi, aki szeretne ilyen lányt?
Nem akarok itt ismerkedni, csak a vélemények érdekelnek, hogy szeretnétek-e ilyen barátnőt, vagy a mai világban egy ilyen lánynak semmi esélye.
Külsőre azt mondják, hogy egész szép vagyok, inkább a belsőt mondom. Visszafogottabb vagyok, nehezen ismerkedem, önbizalmam se nagyon van. Egy társaságban mindig a háttérben maradok. Szűz vagyok, mert még nem volt komoly kapcsolatom. A csókolózás se ment jól, mert ráparáztam. Félek az új helyzetektől, stresszelek mindentől.
Azért kérdezem, mert úgy érzem, hogy ezek mind olyan dolgok, amik miatt nem igazán érdeklem a pasikat.
20/L
Az érett férfiak jobban szeretik a magabiztos nőket, akik nem hullanak szét minden percben. De neked is jobb lenne, ha megtalálnád magadat. Építs magadnak önbizalmat! De ez nem fog máshogy menni, csak úgy, ha elkezdesz önerőből, bátorságból megtenni dolgokat. 20 évesen már felnőtt nő vagy, nem foghatod többé a dolgokat a szüleid aranykalitkás nevelésére, meg hogy mindentől meg voltál óvva.
Olvass Csernus könyveket (A nő, A férfi)! Hidd el, megéri!
Szerintem mi jól megértenénk egymást.
Én is olyan vagyok, mint te.
21/F
Smartguy86 igazad van :)
Mondjuk én is szűzike vagyok,de én nem mondanám magam visszahúzodónak, csak nem nagyon fogott meg még egyik barátom se , hogy le akarjak vele feküdni :P
Én kibírok 1-2 hónapot egy pasi mellett utána inkább én menekülök :D
Nah de igazad van nagyon :D
szerintem érdemes azon elgondolkozni amit írt :D
Nekem is valami helyzet elemzés? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!