Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van még olyan pasi, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan pasi, aki szeretne ilyen lányt?

Figyelt kérdés

Nem akarok itt ismerkedni, csak a vélemények érdekelnek, hogy szeretnétek-e ilyen barátnőt, vagy a mai világban egy ilyen lánynak semmi esélye.

Külsőre azt mondják, hogy egész szép vagyok, inkább a belsőt mondom. Visszafogottabb vagyok, nehezen ismerkedem, önbizalmam se nagyon van. Egy társaságban mindig a háttérben maradok. Szűz vagyok, mert még nem volt komoly kapcsolatom. A csókolózás se ment jól, mert ráparáztam. Félek az új helyzetektől, stresszelek mindentől.

Azért kérdezem, mert úgy érzem, hogy ezek mind olyan dolgok, amik miatt nem igazán érdeklem a pasikat.

20/L

2011. okt. 18. 09:39
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Szia

Én igen. Nekem nagyon sokat jelent, hogyha egy lány szűz. És jobb, ha visszafogottabb és kevesebb az önbizalma, mert ezeknek az ellentéte nem túl jó. Az, hogy félsz az új helyzetektől és mindentől stresszelsz, ez kicsit zavaró lehet, hogyha egy fiú el akar vinni valami érdekesebb helyre, amit még nem csináltál, pl repülés vagy kalandpark vagy ilyesmi és ő baromira élvezni, rajtad meg látja, hogy nem és akkor rosszul érzi magát, mert olyan helyre vitt, amit nem szeretsz és ő sem tudja élvezni a dolgokat egyedül. De nem hátrány, ezen lehet változtatni és lehet másként állsz majd az új helyzetekhez.

Szal én szeretnék ilyet :)

21f

2011. okt. 18. 12:05
 22/32 anonim ***** válasza:

ma 12:05!

"Nekem nagyon sokat jelent, hogyha egy lány szűz. És jobb, ha visszafogottabb és kevesebb az önbizalma, mert ezeknek az ellentéte nem túl jó. "

Te tudod mit beszélsz? Tipikusan olyan fiú lehetsz, aki szeret uralkodni a lányok felett. Vagy akaratgyenge vagy és a csajok szóba se állnak veled. Mert ugye egy félénk és önbizalom hiányos lánnyal bármit meglehet tenni, lehet irányítani stb. Pont az ilyen lányokat szokták érzelmileg zsarolni. Úgyhogy igenis nem jó az, ha ilyen. Valahogy növelni kell az önbizalmát. 22F

2011. okt. 18. 12:58
 23/32 anonim ***** válasza:

Tévedsz. Nem uralkodni akarok rajta. Bár részben igaz lehet az állításod, az emberek többsége aki ezt mondaná, talán télleg azt is akarja. Mostmár nekem is ez jut eszembe, szal kibővítetted a látásköröm, köszi:D

De nem, nekem nem ebből a célból tetszik. Én is szűz vagyok. Mellesleg önbizalomhiányos. Egy szűz lányt én jobban tudnék értékelni és jobban is érezném magam vele. Az önbizalomhiány meg azért előny, mert a magabiztos lányok már általában "mindenen túl vannak", többször is. Nálam ez kizáró ok.

Amit az irányításról meg az uralkodásról mondtál, ponthogy az ellentéte igaz. Én inkább azt szeretem, hogyha magától olyan amilyen és nem kell irányítani. Sztem egy szűz és önbizalomhiányos lány is lehet erős és céltudatos, ezek nem zárják ki egymást.

2011. okt. 18. 14:17
 24/32 anonim ***** válasza:

Értelek, akkor te nem abba a csoportba tartozol:)

"Az önbizalomhiány meg azért előny, mert a magabiztos lányok már általában "mindenen túl vannak", többször is. Nálam ez kizáró ok."

Pont ez itt a gond. A magabiztos lányok már túl vannak mindenen, ezáltal lenyugodtak, lehiggadtak. Ezzel szemben egy önbizalom hiányos félénk lány majd csak később lesz túl mindenen. Tegyük fel, hogy összejössz egy ilyen lánnyal. Eltelik 1-2év, boldogok vagytok..., de egy idő után elkezdni majd hajtani a kíváncsiság, hogy milyen lehet más férfival együtt lenni. Egyre erősebb lesz ez a vágy és jön a szakítás vagy megcsalás. Ezzel szemben egy olyan lányt, aki már túl van mindenen, nem érdekel más. Neki van tapasztalata, kiismert már 1-2 férfit stb. Ezzel nem bántani akarom a kérdezőt, de ez tényleg így van. Nem véletlenül szokták mondani, hogy fiatal korban kell kitombolni magunkat, hogy mikor már jön a családalapítás stb., akkora lenyugodjunk. Elképzelheted milyen az, ha családos emberként jön rád az, hogy még nem élvezted ki az életet... 22F

2011. okt. 18. 14:50
 25/32 Walk With Me ***** válasza:

Számomra a felsoroltak nem kizáró okok. Ha engem érdekel valaki, kedvelem az illetőt, akkor kitartok mellette. Nem úgy keresek párt, hogy minél kevesebb gond legyen vele meg minél egyszerűbb legyen. Próbálnék segíteni egy ilyen lányon, hogy könnyebben feloldódjon, ne legyen haragban önmagával, vegye észre az értékeit (megmutatnám neki) szóval igen, szeretnék ilyen lányt.

20/F

2011. okt. 18. 17:57
 26/32 anonim ***** válasza:

Igen, van. Én imádnék egy ilyen lányt ;)

21/f

2011. okt. 18. 18:48
 27/32 anonim ***** válasza:

Nem, sem olyat, mint Te, sem másmilyet.

F@szom tele van már a Nökkel.

Kihsználnak, meglopnak, dobnak.

2011. okt. 19. 00:06
 28/32 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok... Bár ma már annyira nem...

Sokat segitett a párom az egészben.

Ő azt mondja épp ezért szeret mert ilyen vagyok.:)

Én pl szégyenlős vagyok... De amúgy nagyon komoly,elszánt nő..

Tudom mit akarok. S az elképzelésemtől nem igazán térithetnek el...

Mások tök irigyek voltak rám... S kislányok a példaképüknek tekintettek...

Mig én magam 1 semminek tartottam...:(

Most h a párom minden nap elmondja milyen csinos vagyok stb... Lassan sikerült a gátlásaim alól kiszabadulnom...:)

Hidd el csodás érzés végre ,,szabad" nő ként élni...:)

2011. okt. 19. 20:24
 29/32 anonim ***** válasza:

Én meg tudlak érteni, hasonlóan élek én is. Félek kapcsolatot kezdeményezni. Ami azt illeti szívesebben ismerkednék ilyen lányokkal mint ezek ellenkezőjével. Szerintem keress egy hasonló pasit magadnak, együtt könnyebben fogjátok venni az akadályokat.

Az önbizalom fejlesztés meg nem is olyan nehéz dolog mint amilyennek tűnik. Volt itt olyan hozzászóló aki javasolta a Dr. Csernus Imre könyveit, szerintem megéri őket elolvasni, és az olyan sérülékeny lelkűeket mint Te szerintem le is kötné. De attól, hogy elolvastad a könyvet javulást nem várhatsz, ezt a szerző is elmondja, max megtudod, hogy miként kell cselekedned ennek érdekében.

Ezenkívül azt javaslom neked, hogy amikor vásárolsz vagy sétálsz az utcán és látsz egy jó pasit aki tetszik is neked külsőre, próbáld elérni, hogy a szemedbe nézzen, utána nincs más dolgod mint mosolyogni. Hidd el nagyon jó érzés, hevesen fog verni a szíved, lehet elpirulsz de megéri és nincs vele mit veszíteni, csak nyersz vele mégpedig nől az önbizalom. :D

20/F

2011. okt. 26. 14:59
 30/32 anonim ***** válasza:

14:59 vagyok,

Én szeretnék ilyen lányt!

2011. okt. 26. 15:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!