Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Félek, de nem tudok urrá...

Félek, de nem tudok urrá lenni rajta?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a problémám,hogy félek a szextől ...

18 (lassan 19 éves) lány vagyok,de egyszerűen mindig meghátrálok,ha lenne rá alkalmam,esélyem,hogy megtörténjen ...

Még nem volt komoly kapcsolatom,pont emiatt,mert tudtam,hogy úgysem fogom tudni megtenni.Hiába tetszett nekem az illető fiú,azért nem jöttem össze vele,mert tudtam,hogy utána nemsokára,egyszercsak úgyis meg kell történnie a dolgoknak,de én képtelen leszek rá ...

Félek attól,hogy nagyon rossz leszek elsőre,hogy csalódást okozok a partneremnek ... Egyszóval rengeteg gátlás van bennem,amivel nem tudok mit kezdeni,pedig küzdök ellene ... :/

Teszem hozzá,hogy kívánom a szexet,de akkor is képtelen vagyok úrrá lenni ezeken az érzéseken,félelmeken. :(

Tisztában vagyok vele,hogy ez egy nem normális dolog,ezért gondoltam,hogy megkérdezem tőletek,hogy ilyenkor mi lenne a teendő? :/

Mit kéne csinálnom,hogy ez megváltozzon?

*A normális kommenteket előre is köszönöm!

2010. szept. 15. 19:03
 1/5 anonim válasza:

Ne görcsölj rá, nem kell megfelelned senkinek, csak élvezd a helyzetet. :)

Lehet az is, hogy kívánod, de nem vagy felkészülve rá lelkileg, vagy de, csak nem szereted az illetőt eléggé, nem vagy szerelmes.

A legtöbben különlegesnek képzelik az elsőt, és nem m1 hol és kivel történik. :)

Csak nyugalom, ne görcsölj.

2010. szept. 15. 19:15
 2/5 anonim ***** válasza:
20%

Szia! nem tudom mi baj lehet.. egyszer úgyis meg fog történni. Szerintem először feküdj le valami idegennel, akinek nem kell megfelelned, utána már biztos hogy nem lenne ilyesmi problémád. Az lenne a legjobb ha egy szűzzel vesztenéd el, mert ő is izgulni fog, és nem fog semmi extrát elvárni:)

18/f

(ha gondolod dobhatsz privit:)

2010. szept. 15. 19:31
 3/5 A kérdező kommentje:

M-L17! :)

Köszönöm a válaszodat! :)

Az illető,aki most szeretne tőlem valamit,belé nem vagyok szerelmes,bár nagyon helyes,jóképű pasi,de vele sem érzem úgy,hogy ha eljutnánk az ágyig,akkor menne a dolog ... :/

Pedig nem várom én a herceget fehér lovon,meg hasonlók,csak egyszerűen annyira parázok,hogy mindig meghátrálok ... :(

Sajnos ez van,de remélem ez minél hamarabb el fog múlni,mert már nagyon unom ... :S

19:31-es válaszadó! :)

Neked is köszönöm a kommented! :)

Hát én sem tudom,hogy mi lehet a baj,de igyekszem ezen változtatni ... :)

Lehet,hogy tényleg azt kéne csinálnom,amit írtál,hogy egy idegennel kéne elvesztenem ... :/

Bár mondjuk szívesebben veszíteném el egy olyas valakivel,akit szeretek,mert mondjuk úgy lenne a normális,de ez az én esetemben nem igazán kivitelezhető jelen esetben ... :S

Na,majd csak lesz valahogy ... :/

2010. szept. 15. 21:07
 4/5 AVATAR282827 válasza:
Szerintem teljes mértékben legyél nyugodt, ez idővel változni fog...sőt bevallom neked tökre becsüllek hogy itt vagy lassan 19 évesen és még elmondhatod -és el is mondod- hogy szűz vagy...én már nem hiszek a sárkányokban a szűz lányokban és egyéb mesebeli lényekben, mert nagyon ritkák de ezek szerint még akadnak =). amúgy hidd el vannak ennél gonoszabb problémák is. pl én már egy ideje elvesztettem a szüzességem és azóta sem találom, de volt már olyan hogy rám is rám tört hogy jaj istenem most mi lesz, és nem tudtam teljesíteni, pedig még a partnerem is megértő volt...ebből csak annyit szeretnék neked mondani, hogy ez agyban dől el...idővel hidd el te is leszel olyan pillanatban hogy nem fogsz visszariadni...addig meg kitartás! XD
2010. szept. 16. 10:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Tényleg csak annyi a teendő, hogy próbálj megnyugodni. Ha úgy érzed, hogy a megfelelő emberre találtál, nyugodtan mondd el neki, hogy még szűz vagy. Meglátod, hogy megértő lesz és nem lesz semmi baj. Ha az első alkalom nem is lesz maga a tökély, akkor is egy csodálatos pillanat mindkettőtök számára. Szép lassan kitapasztalod, hogy mi jó neked, hogyan szereted, és belejössz, mint kiskutya az ugatásba. És biztos, hogy ebben a partnered is örömmel segít majd.

Szóval szerintem annyi a lényeg, hogy egy olyan fiúval legyél, aki kedveli a bensőséges, romantikus helyzeteket (úgy értem, aki szeret, és nem csak arra megy, hogy szűz puncit dughasson)

Én különben 22 évesen vesztettem el egy jóval tapasztaltabb lánnyal, megvoltak a félelmeim, elhiheted:) de nagyon jó élmény és maradandó emlék.

24f

2010. szept. 16. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!