Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan mondjam el anyukámnak,...

Hogyan mondjam el anyukámnak, hogy lefeküdtemm a barátommal?

Figyelt kérdés
1.5 éve járunk, már többször aludtunk egymásnál és tényleg szeretjük egymást. Nemrég feküdtünk le egymással, de félek elmondani anyumnak! Segítsetek :S
2011. aug. 9. 16:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ne kösd a szaglószervére! Vagy egyből terhes is lettél?
2011. aug. 9. 18:35
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha ennyit agyalsz rajta NE MONDD EL!Ok h jó a viszony de ezt nem vgy köteles megosztani vele bár ha úgy gondolod akkor simán állj elé és mondd meg!
2011. aug. 9. 20:17
 13/17 anonim válasza:
Odamész és..."Anya!Lefeküdtem a barátommal!:)"
2011. aug. 9. 21:04
 14/17 anonim ***** válasza:
Minek elmondani? Szerintem a szülők már következtethetnek. Ha kellőképp ismer akkor már az ismertségből kiszűrte. Amugy mindenkinek vannak olyan dolgai aki csak magára tartozik. Én így gondolom.
2011. aug. 9. 21:47
 15/17 anonim ***** válasza:

Neked is ugyanazt tanácsolom mint a másik kérdezőnek,aki ugyanezt a kérdést tette fel:

Én is folyton ezen gondolkodom,hogy fogom elmondani. Vagy hogy mondjam-e egyáltalán. Úgy gondolom azért mivel anyuka,megérdemli hogy tudja.Képzeld el,mi lenne ha 1 év után vagy 2 év után még mindig ártatlannak hisz,beszélgettek,és te benyögöd hogy jah,hát én már 2 éve elveszítettem(tudod anya,az akkori barátommal,de bocs hogy nem szóltam,kiment a fejemből..)Mondd el neki mindenképp,bár nem tudom ezt más lány hogy csinálja..én elmondanám ha elveszíteném.Már írták hogy hogyan kezdj bele-és jó tippek.Ülj le vele.-amikor nyugodt és vidám-és mond el hogy nagyon szereted a barátodat,úgy érezted hogy elérkezett az a pont hogy megértél rá hogy magasabb szintre lépjetek a kapcsolatotokban.Ebből tudni fogja,adj neki egy perc gondolkodási időt és várd ki a reakciót. Reméljük gratulálni fog!Sok sikert! 16/L

2011. aug. 10. 00:01
 16/17 anonim ***** válasza:
ha jónak látod mondd el de mindenkinek vannak dolgai ami csak magára tartozik ezt meg is mondta az egyik válaszoló ez hálószobatitoknak minősül tehát senkinek nem szokás elmondani és ha neadjisten anyud mégis kiakad akkor meg gondolj erre vissza h kár volt elmondani!De te tudod elmondhatod ha úgy gondolod mindenesetre az én anyum sem régimódi sőt de ilyen dolgot nem mondanék el neki az tuti mert tuti h nem viselné jól!
2011. aug. 10. 14:11
 17/17 anonim ***** válasza:
kivéve tán ha már 18-on felül lennék de 18 alatt hányéves is vagy pontosan? Mert én ilyen 14-15-16 de tán még most 17 évesen sem mondanám el azt meg csak remélni tudom h nem vagy kevesebb és bármilyen laza is anyud az nem fordult meg a fejedben h lehet azért is az mert a jókislányának hisz?Tudod én még nem találkoztam olyan felnőttel aki annak örülne ha a 10-enéves lánya már nem szűz!Sztem inkább ki fog akadni és magadnak okozol kellemetlenséget meg neki is most mivan ha szűznek hisz?Semmi!Nőgyógyászhoz menj el mindenképp!De elmondhatod én csak figyelmeztettelek h mivan ha nem jól sülnek el a dolgok!
2011. aug. 10. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!