Nem korai majdnem 8 honap után lefeküdni a barátommal? 17/L
hát..akadna..de én ugy érzem hogy koromhoz képest feljett vagyok,agyilag..remélem értitek :)
én ugy vagyok vele hogy egy lánynak hamarabb "megjön" az esze,mint 1 korombeli fiunak
de sztem nem a kor számít..hanem hogy megértsük egymást és ugy érzem ez megvan..és megértö is velem..elnézö:)
látom rajta amikor eggyütt vagyunk,hogy már nagyon kíván,de azt mondta még bírja :)
mind2nek ez eddigi leghosszabb kapcsolata :)..söt neki nem is angyon volt komoly kapcsolata..én vagyok neki az elsö:D
ám köszi a válaszokat :D
szerintem ne görcsölj mindentől a mit nem ismerünk attól félünk egy kicsit de ez így természetes 2 hónappal ezelőtt én is ilyen dilemmában voltam "megtegyem vagy ne"
aztán elengedtem magam és rábíztam magam a barátomra nagyon odafigyelt rám és minden ugy volt ahogy nekem jól esett nem fájt és egy jó emlék maradt (16/l és 23 éves a pasim)(ma vagyunk 5 hónaposak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!