Szerintetek milehet? Érdekes.
Figyelt kérdés
Elég régen észre vettem, nemisvagyokmár olyan fiatal 18éves vagyok, észre vettem h a makk alján,az alső oldalán és az alatta lévő péniszen ahol a makk alol összekeskenyedik van egy fehér nemis tudom micsoda összenőve a makk alatti résszel,vékonyan, vagy 3/4ig csuszik és ha annál az összenövésnél huzom erősebben kicsit akkor fáj, nemtuddom milehet az, lehet h tudnom kellene de nemtudom.:$$ kérlek segitsetek, normális ez?2011. aug. 7. 20:58
1/7 Setis válasza:
Fitymaszűkületre gyanakszom, habár nem vagyok orvos. Nézesd meg én azt javaslom, komoly következménye is lehet.
2/7 anonim válasza:
A botod van osszenove a makkoddal? Borrel van osszekapcsolodva? Vagy hogy gondullod?
3/7 anonim válasza:
És ez hogy kerül a szüzesség témakörbe?
4/7 anonim válasza:
mondjuk mosni kellett volna...
ne tépkedd, mert rohadtul fog fájni és akár le is tépheted a bőrt, inkább MENJ EL ORVOSHOZ!
5/7 anonim válasza:
szerintem a fitymafékre célozhatsz...
7/7 anonim válasza:
Nekem is volt hasonló problémám. Az orvos azt mondta, hogy locsoljak rá egy kis sósavat és attól majd helyre jön. Elképzelhető, hogy egy kicsit csípni is fog, akkor kortyolj is belőle egy kicsit és akkor nem fogod érezni, hogy ott csíp. Remélem segítettem megoldani a problémádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!