16 éves vagyok, érdekes módon a farkam is 16 centi; ez elég nagy?
Figyelt kérdés
16 vagyok. Még soha nem volt barátnőm, de Interneten cseteltem már egykorú lányokkal, van aki azt mondta, normális, van, aki azt mondta, csak a 20 centi a jó.
Ha tekintjük, hogy még szűz vagyok, 16 évesen ez megfelelő méret?
2010. jan. 26. 18:39
1/26 anonim válasza:
Helló érdekes módon én is 16 vok és nekem is 16 centi és eddig mindenhova jó volt nem volt panasz rá :P
2/26 anonim válasza:
nyugi, jövőre már nem lesz érdekes h 16 vagy és 16 centi
3/26 anonim válasza:
én 17 vagyok nekem is kb 16-15 és a barátnőmnek megfelelő:) szval ne parálj az a lényeg mit tudsz vele.aki meg azt mondja h a 20 a jó hazudik:D
4/26 anonim válasza:
én 15 és fél vagyok és 15 és fél a faszom xDDDD
6/26 anonim válasza:
először is le lehetne már akadni a faroktémáról, másrészt meg egy kvanagy farokkal még mindíg kevesebbre mész mint egy kicsivel, ugyanis elmondom, cseszettül fáj, ha lányként egy akkora izé tövig belédnyomódik. ^^
17/L
7/26 anonim válasza:
én 150 éves bácsi vagyok és másfél méteres farkam van!
150/f (fószer)
8/26 anonim válasza:
igen és még nőni is fog:) nincs ok az aggodalomra!
9/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat. Amúgy vicces kedvűeknek üzenem, hogy VÉLETLENÜL alakulhatott így, és hogy k*rvára nem voltatok viccesek
2010. jan. 26. 20:47
10/26 anonim válasza:
a 16 oké, az már méretes szerszám, van olyan nő, akinek már nagy is, szóval csak óvatosan. figyelj a fokozatosságra, a hosszú előjátékra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!