Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek belevágjak?...

Szerintetek belevágjak? Elegem van!

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, és még szűz! Átlagos testalkatom van, nem vagyok csont sovány de dagadt sem. Imádok öltözködni, van egyedi stílusom, nem vagyok divatmajom. Eddig egy fiúval jártam, akivel hatalmas baklövés volt összejönni. Olvasom, hallom mindenkitől, hogy 15-16 évesen vesztette el a szüzességét, én meg már itt vagyok 17 és még semmi. Már azon gondolkozom, hogy az első szembejövővel lefekszem az utcán, cikinek érzem ezt az egészet. Szerintetek belemenjek valamilyen egy éjszakás kalandba?

17/L

2011. aug. 7. 19:58
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
nem vagyok kamu, csupán nem akartam a saját emailemmel írni....mint láthatjátok, nem volt hiába való az elővigyázatosságom...gratulálok kedves "privát író" most megmutattad a fogad fehérjét...köszönöm de inkább életem végéig szűz maradok, minthogy egy idegbeteg döntsön meg!
2011. aug. 8. 08:32
 22/25 anonim ***** válasza:
ne légy hülye,attól hogy a sok eszetlen tini 15-16 évesen szexel mert azt hiszi elég érett és felnőtt hozzá,nem kell őket követni,az meg hogy egy éjszakásban csak azért hogy ne legyél szűz..látod jobb is hogy nem feküdtél le senkivel nagyon gyerekesen gondolkozol még,ha ribi akarsz lenni tessék feküdj össze mindenkivel! nem elszel tőle jobb,se több,se tapasztaltabb,nem fogsz többet érni sőt!19 évesen veszítettem el,előtte is volt 3-4 barátom,de csak azzal feküdtem le akit igazán szeretek,a mai napig együtt vagyunk,nem kell elsietni szerelemből veszítsd el
2011. aug. 8. 10:14
 23/25 anonim ***** válasza:
Én is 14 éves vagyok szűz. Mégsem tartom szégyennek.
2011. aug. 8. 13:21
 24/25 anonim válasza:
istenem... -.-"" nem is mondok semmit.. ostoba vagy.
2011. aug. 8. 17:30
 25/25 anonim ***** válasza:
Sokan sok dolgot mondanak. És ha hazudott. ne gondolj semmire. Ne foglalkozz senkivel. Azt csinálj amit jónak látsz!
2011. aug. 9. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!